Ca si in orice alt spatiu din casa si in baie se pot aduna foarte multe lucruri. Si, nici nu poti sa iti dai seama cum si cand s-au adunat atat de multe. Parca mai ieri arata totul ca decupat din portofoliile designerilor de interioare. Peste tot unde te uiti sunt produse de ingrijire iar prosoapele acum nici macar nu mai au loc. Chiar si pe lavoar au aparut unele obiecte de care probabil te poti lipsi.

Mai ales daca spatiul nu este atat de generos, obiectele care umplu baia o vor face sa para dezordonata si inghesuita. Solutiile de depozitare reprezinta una dintre cele mai indicate modalitati prin care poti sa iti recastigi spatiul din baie, asadar, iata cateva dintre acestea:

Foloseste rafturi

Rafturile pot sa fie montate chiar si daca ai faianta pe pereti. Daca nu vrei sa gauresti faianta atunci poti sa montezi rafturi care se prind cu ventuze sau poti sa le fixezi cu silicon. Astfel, daca vrei sa faci ulterior niste schimbari si sa renunti la rafturi va fi mai usor sa le anulezi.

Foloseste cutii de depozitare

Acestea sunt foarte accesibile si le poti amplasa oriunde. Poti sa le lipesti cu ventuze de perete. Poti sa le organizezi pe categorii si sa pui in ele obiecte in functie de frecventa lor de utilizare. Cutiile de depozitare sunt disponibile in toate formele si marimile.

Chiar daca dispui de un mobilier baie care are sertare si rafturi,daca nu poti gasi aici https://laguna.ro/mobilier-si-oglinzi/mobilier-baie, poti folosi cutiile de depozitare pentru organizarea eficienta a lucrurilor tale.

     Foloseste o masca pentru lavoar

Ideile clasice sunt cele mai bune. In mod ideal, poti alege o masca pentru lavoar care sa fie de dimensiuni reduse care are incorporate si cateva sertare. Aici vei putea depozita dedesubt detergentii pe care ii folosesti pentru a curata baia iar in sertare toate obiectele pe care le folosesti atunci cand iti urmezi rutina de ingrijire zilnica.

           Oglinda cu dulap

Aceasta nu este cea mai preferata metoda mai ales daca iti doresti sa pui in aplicare alte idei de amenajare a baii. Dar, este o solutie practica prin care poti sa eliberezi spatiul de toate lucrurile pe care le folosesti mai des sau mai rar.

Aceste oglinzi cu dulapior sunt foarte practice si vin impreuna cu spoturi care te vor ajuta sa te aranjezi rapid atunci cand ai nevoie.

    Foloseste rezervorul incastrat in loc de raft

Daca ti-ai incastrat rezervorul si folosesti un vas WC suspendat atunci poti sa folosesti polita creata deasupra toaletei pentru a depozita diverse recipiente sau sa organizezi obiectele in cutii de depozitare pe care sa le tii pe acest raft.

Acestea sunt doar cateva idei cu ajutorul carora poti sa recastigi spatiul util din baia ta si poti sa le pui in aplicare foarte usor. In plus, nu presupun nici investitii consistente ceea ce este in beneficiul tau. Organizarea obiectelor tale nu iti va lua decat cateva ore si vei putea sa te bucuri de o baie mai aerisita in care totul este accesibil iar ceea ce nu folosesti atat de des este depozitat corespunzator si gata de folosit atunci cand ai nevoie.