cadouri baieti

Atunci cand ai un copil care isi doreste sa construiasca tot timpul cate ceva si cauti cadouri pentru baieti care sa le stimuleze imaginatia, jucariile de tip puzzle 3D din lemn de pe Jubi din lista de mai jos sunt cea mai buna optiune. Iata cateva idei de astfel de cadouri pe care sa le oferi cu incredere copilului tau:

Un puzzle 3D mecanic din lemn Mars – cadouri pentru baieti

Piesele sunt de foarte buna calitate si se imbina perfect, stimuland imaginatia copilului tau. Daca oferi acest cadou unui copil pasionat de calatorii galactice si spatiu cosmic, atunci cu siguranta vei obtine cele mai interesante reactii. Puzzle-ul este de fapt o mica masina cosmica, sub forma unui robotel care se plimba pe Marte. Odata asamblat, urmand instructiiunile de pe cutie, va putea fi utilizat in jocul de roluri si copilul se va putea simti ca un mic explorator.

Puzzle 3D mecanic din lemn sub forma de masina Mad Buggy – cadouri pentru baieti

Copilul tau este pasionat de masini si are o intreaga colectie in acest sens, cele mai apreciate fiind masinile de epoca? Atunci un astfel de puzzle pare a fi fost creat special pentru el. Se construieste usor, respectand instructiunile din cutie si la final, copilul va avea o masina care respecta toate specificatiile de design ale unui automobil vechi. Dupa ce a fost asamblat, piesele sunt atat de bine prinse unele de altele, incat masina va putea fi folosita si la joaca, in diverse scenarii.

Un puzzle 3D sub forma de locomotiva – cadouri pentru baieti

Un astfel de puzzle este alegerea perfecta pentru toti copiii care sunt pasionati de trenuri si care vor sa isi stimuleze imaginatia cu un joc captivant, in care trebuie sa construiasca. Trenul este unul de epoca, specific perioadei in care aceste vehicule calatoreau cu carbuni si arata foarte realist, odata ce a fost asamblat. Dupa asamblare, poti folosi acest tren pentru a ghida jocuri de roluri cu copilul tau. Vei descoperi astfel cat de usor este ca cel mic sa se dezvolte si sa vrea puzzle-uri tot mai complexe pe masura ce invata sa le faca.

Un puzzle 3D mecanic din lemn Galaxy Marble Run – cadouri pentru baieti

Un astfel de puzzle este cu siguranta un cadou foarte special si este destinat copiilor si adultilor care au invatat deja cum se fac astfel de puzzle-uri si care cauta lucruri tot mai complicate. Vei obtine la final un traseu specific jocului Marble, foarte complex, care se prezinta sub forma unui intreg ansamblu de trasee si care iti va stimula imaginatia inca din momentul in care scoti jocul din cutie. Puzzle-ul este insotit de mai multe instructiuni de utilizare pentru a fi folosit corect si pentru a fi asamblat usor.

Puzzle 3D din lemn Calendar – cadouri pentru baieti

Un astfel de puzzle este de asemenea perfect pentru copiii ceva mai mari. Odata asamblat, va putea fi utilizat pentru a determina data. Tot ce trebuie sa faci este sa misti piesele astfel incat calendarul sa fie mereu in ziua potrivita. Un astfel de puzzle se va transforma intr-un obiect decorativ foarte interesant.