De ce sa instalati o camera de securitate intr-o afacere?

In fiecare zi exista mai multi mici antreprenori care decid sa instaleze un sistem de camere de securitate in mica lor afaceredeoarece IMM-urile sunt mai susceptibile la furt.

Aceste sisteme moderne ofera beneficii care, fara indoiala, dau un plus de liniste fiecarui proprietar al unui IMM. In plus, exista multe tipuri de camere din care sa alegeti in functie de nevoile noastre. Mai jos vom descompune cele sase motive fundamentale pentru care sa instalati camere de securitate in afacerea dvs.

Motive legate de securitate

  1. Controleaza-ti afacerea de oriunde

Oricat de mult incearca cineva, este imposibil din punct de vedere fizic ca orice proprietar sa fie prezent in orice moment in afacerea sa.

Ei bine, instalarea camerelor de securitate in mica ta afacere iti permite sa monitorizezi ce se intampla in exterior dar si interior de oriunde datorita aplicatiei inteligente de securitate. Vedeti mai multe modele de sisteme de supraveghere pe comenzi.ro.

Pentru a face acest lucru, aveti nevoie doar de o conexiune la internet si de o aplicatie. Astfel, puteti vedea tot ce se intampla in mica afacere de pe telefonul mobil sau de pe tableta.

  1. Pentru efectul disuasiv si pentru a evita posibile jafuri

Nu exista nici o indoiala ca avand sisteme supraveghere exterior in afacerea dumneavoastra va actiona ca un factor de descurajare pentru hoti posibili. Acesti oameni se vor gandi de doua ori la comiterea unui jaf in afacerea ta inainte de posibilitatea ca jaful lor sa fie inregistrat.

  1. Sa existe protectie si supraveghere 24 de ore din 24.

O alarma va ofera controlul asupra a tot ceea ce se intampla in interiorul afacerii dv cat si in exterior.. Dar nu puteti fi intotdeauna atenti, astfel incat un sistem de camere conectat la un centru de primire a alarmelor de 24 de ore va poate oferi securitate completa: in caz de orice problema, politia poate ajunge la unitatea dumneavoastra intr-un timp foarte scurt. In plus, exista camere de noapte pentru a inregistra in orice moment al zilei.

Factori legati de linistea ta sufleteasca

  1. Pentru a creste linistea angajatilor dvs.

O afacere deschisa publicului este supusa oricarei eventualitati de diferite intervale de severitate. In acest fel, printre principalele motive pentru a instala camere de securitate in afacerea ta mica este de a oferi un plus de liniste angajatilor tai. Fara indoiala, cu acest sistem se vor simti mult mai protejati si acest lucru se va traduce intr-o performanta mai mare a muncii.

  1. Ca sistem probatoriu

Avand o inregistrare poate fi foarte util ca proba in fata unui judecator. In acest fel, puteti face fata oricaror neplaceri, revendicari sau infractiuni care au loc in cadrul facilitatilor IMM-ului dvs. Pentru economiile din polita de asigurare

Toate companiile de asigurari includ o serie de variabile si cerinte care, daca sunt indeplinite, pot duce la o reducere considerabila a sumei care trebuie platita ca polita de asigurare. In acest fel, instalarea camerelor de securitate in mica ta afacere va va permite sa economisiti o suma buna de bani anual in jocul de asigurare.