Ai fost vreodată în situația în care să simți că rămâi fără aer, că palmele îți transpiră incontrolabil și că inima îți bate puternic și neregulat? Dacă da, atunci cu siguranță știi că acestea sunt simptomele comune în cazul celor cu care se confruntă cu episoade de anxietate. Deși nu este o boală ușor de gestionat și poate încă nu ai descoperit o opțiune care să funcționeze bine pentru tine, cu ajutorul unor vitamine pentru anxietate de la Go Vita, vei reuși să ții sub control stările de neliniște și te vei bucura din nou de viață!

De ce apar episoadele de anxietate?

Înainte de a înțelege cum poți gestiona mai bune anxietatea, cel mai important este să depistezi care sunt motivele pentru care te confrunți cu această afecțiune. Simptomele apar atunci când ești pus într-o situație neprevăzută, atunci când îți este frică sau atunci când te afli într-un moment stresat al vieții? Fiecare piesă de puzzle te va ajuta să îți dai seama cum poți să îți gestionezi mai bine anxietatea și cum poți să îți faci corpul să te asculte mai bine.

Un lucru important de menționat este acela că anxietatea este, de fapt, un răspuns la stres sau pericol, care îți obligă organismul să reacționeze într-un anumit fel. Așadar, atunci când hormonii stresului, precum adrenalina și cortizolul îți intră în sânge, întreg corpul tău va resimți acest lucru și va acționa ca atare. Practic, aceștia sunt factorii declanșatori ai sistemului nostru genetic de apărare, care din păcate, pot interveni și în momente nepotrivite. De asemenea, putem avea răspunsuri diverse atunci când ne aflăm fața aceleiași situații, iar stările de anxietate pot fi foarte diferite de la o persoană la alta.

Fiind vorba despre mecanisme atât de complexe, termenii de comparație nu își au rostul, așa încât, nici soluțiile nu vor fi aceleași pentru toți cei care suferă de această boală. Cu toate acestea, există remedii care te vor ajuta să te calmezi, să te relaxezi și să îți reglezi nivelul de stres în așa fel încât să poți să gestionezi mai ușor fiecare aspect al vieții.

Care sunt metodele de relaxare cele mai utile?

De-a lungul timpului au apărut diverse variante prin care să poți să te liniștești atunci când te confrunți cu un episod puternic de anxietate. De exemplu, mulți dintre specialiști îți vor recomanda să faci exerciții de respirație, în tehnici diferite, în timp ce alții îți vor recomanda ca pe lângă aceste metode să iei și o serie de vitamine pentru anxietate. Acestea te vor ajuta să te calmezi și să înveți să te bucuri din nou de fiecare aspect al vieții. La Go Vita te așteaptă o gamă variată de asemenea vitamine, pe bază de plante își vor îndeplini scopul și îți vor fi un aliat de încredere în lupta cu această afecțiune.