Inchirierea de utilaje poate fi avantajoasa din mai multe puncte de vedere

Se pot face economii

Inchirierea utilajelor de constructie sau alte tipuri de echipamente poate fi o alternativa mai buna decat achizitionarea lor.

Achiziționarea de utilaje(buldozer, miniincarcator, macara) poate fi destul de costisitoare, mai ales daca acestea vor fi folosite pe termen scurt sau ocazional la diverse lucrari.

Inchirierea lor va permite sa platiți doar pentru timpul de care aveți nevoie pentru acel utilaj și nu trebuie sa va faceți griji cu privire la costurile suplimentare de intreținere, reparatii, depozitare, etc. pentru ca acestea cad in sarcina celui care va inchirieaza acel utilaj sau utilaje.

Ai acces la cele mai noi utilaje și mai avansate modele din aceasta gama, fara obligatia de a fi nevoiti sa le cumparați și sa le intrețineți.

Acest lucru poate fi deosebit de benefic pentru companiile care au nevoie de utilaje specializate pe care nu le folosesc frecvent.

Inchirierea utilajelor ca buldoexcavator, miniexcavator sau excavator ofera flexibilitate in ceea ce privește durata lor, se poate face pe termen scurt 1-3 zile sau mai lung 5-15 zile.Pretul difera foarte mult in functie de numarul de zile de inchiriat, distanta pana la locul unde va fi folosit si alte aspecte.

Puteți inchiria utilaje ca automacara, motostivuitor pentru o anumita perioada de timp cum am specificat mai sus si alege modelul de utilaj din lista de oferte de care aveți nevoie, conform cerințelor dumneavoastra.

A inchiria aceste tipuri de utilaje va confera avantajul ca daca unul dintre ele se defecteaza firma de unde ati inchiriat va inlocui acel utilaj sau il va repera in cel mai scurt timp si astfel veti continua fara nici un fel de probleme activitatea pentru care folositi acel utilaj inchiriat.

Testarea utilajelor, inchirierea unui astfel de utilaj va poate oferi posibilitatea de a-l testa inainte de a-l cumpara(daca doriti sa faceti in investitie in acest sens)

Acest lucru va poate ajuta sa luați decizii in cunoștința de cauza, daca utilajul este potrivit pentru nevoile dvs.

In Romania, utilajele de construcție care se inchiriaza cel mai des sunt excavatoarele, incarcatoarele frontale, buldozerele, nacelele.

Aceste utilaje sunt esențiale pentru proiectele de construcție, renovare sau amenajare a terenurilor și sunt disponibile in diferite modele pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui proiect in parte.

De asemenea, exista in ultima vreme și o cerere crescuta pentru utilaje mai mici, cum ar fi rotopercutoarele, motocultoarele sau mașinile de tencuit, care sunt utilizate pentru lucrari de nivelare, sapaturi mai mici sau finisaje de construcție.

In cazul in care doriti sa inchiriti un utilaj de contructii pentru o perioada de timp mai lunga sau mai scurta nu existati sa apelati la Condi Trans SRL cu sediul in Magurele, judetul ilfov care detine o flota de utijale din care nu lipsesc buldozer, miniincarcator, macara,, buldoexcavator, miniexcavator , excavator, automacara sau motostivuitor.

Suna sau intra pe site si solicita o oferta de pret pentru tipul de utilaj pe care doresti sa il inchiriezi.