Încă nu ești hotărât dacă să cumperi sau nu o carcasa personalizata pentru telefon, ca articol promoțional? Iată motivele pentru care ar trebui să te gândești la acest lucru:

1. Protecție eficientă

Scopul principal al unei huse personalizate pentru telefon este de a proteja telefonul clienților tăi de avarii, deversări de alimente și daune. Mai mult decât atât, carcasele absorb șocul, deci dacă clienții tăi își scapă telefonul în mod accidental, se pot asigura că nu se va deteriora sau cel puțin va avea daune mai mici. Cel mai frecvent, atunci când oamenii cumpără smartphone-uri, ei caută întotdeauna huse de telefon care se potrivesc cel mai bine telefoanelor lor și gusturilor lor.

2. Îmbunătățește durabilitatea telefonului

Telefonul clienților tăi este întotdeauna protejat cu o carcasă personalizată pentru telefon și, din acest motiv, ajută și la îmbunătățirea durabilității telefonului lor. Oferirea de huse de telefon clienților dvs. îi va asigura că telefonul lor prezintă un risc mai mic de daune externe. Dacă telefonul clienților tăi durează mai puțin decât ceea ce se așteaptă producătorii, vei înțelege că deteriorarea internă este ceea ce cauzează distrugerea acestuia – încărcare prelungită, utilizare excesivă a telefonului care poate duce la supraîncălzire și altele. Ceea ce poți face mai degrabă este să crești durabilitatea telefoanelor lor, protejându-le cu huse promoționale si folii de ultimă generație.

3. La modă și în ton cu moda

Nu numai carcasele de telefon protejează smartphone-urile, ele țin pasul cu ultimele stiluri și modă. Poți personaliza aceste huse pentru a se potrivi gustului tuturor. Logo-ul mărcii tale va arăta, de asemenea, perfect pe spatele carcasei, ca un memento pentru clienții tăi, știind de unde și-au luat husele. Poți realiza chiar și carcasele în diferite culori și modele sau poți utiliza culorile mărcii, astfel încât să îți arate semnătura. Posibilitățile modului în care proiectezi aceste cazuri sunt infinite.

4. Se potrivește cu diferite stiluri de viață

Carcasele de telefon vin în multe modele și stiluri diferite, în primul rând pentru că există și multe tipuri de utilizatori de telefoane mobile. Acesta este motivul pentru care carcasele personalizate pentru telefon sunt o opțiune excelentă pentru marketingul promoțional, deoarece poți ajunge la o gamă largă de piețe pentru a-ți promova marca.

Puteți personaliza fiecare carcasă de telefon pentru a viza diferite tipuri de persoane din diferite sfere de viață. Unii clienți ar putea prefera un design simplu, dar elegant, în timp ce alții ar putea opta pentru un stil mai colorat și modern. Oamenii doresc întotdeauna să obțină articole în care au multe opțiuni din care să aleagă.

5. Cost redus

Nu numai că o carcasă personalizată pentru telefon este elegantă, dar este, de asemenea, accesibilă, iar unele site-uri oferă produse la prețuri absolut imbatabile. Carcasele din silicon, de exemplu, sunt deja de înaltă calitate, dar ieftine. Multe telefoane de ultimă generație de pe piață au astăzi un design elegant și subțire care face ca aceste telefoane să fie foarte dificil de ținut. Cu huse pentru telefon, clienții tăi se pot bucura de navigarea pe telefon fără a fi nevoie să își facă griji cu privire la alunecarea dispozitivului din mâini.