fiset metalic

Un fiset metalic reprezinta o solutie de depozitare ideala in orice firma. Acesta poate fi amplasat atat in sediul biroului, cat si intr-un atelier de lucru sau chiar intr-un mediu cu umiditatea crescuta. Pe langa faptul ca fiecare model din magazinul online Office Class dispune de un material rezistent, compartimentarea este una variata. Astfel, exista solutii potrivite pentru orice industrie. Iata ce trebuie sa stii despre asta!

Care sunt dimensiunile ideale?

Un fiset metalic cu o singura polita poate avea dimensiunile de 900x400x800mm. Un astfel de model este perfect pentru amplasarea dosarelor despre angajati si a celorlalte acte din firma. Daca detii insa o companie mare, s-ar putea ca spatiul sa nu fie suficient. In acest caz, cauta fisete metalice cu 4 rafturi. Un astfel de model dispune de certificarile ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004, Environmental Management si OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management.

Greutatea maxima suportata pe polita este de 40 de kilograme, ceea ce inseamna ca se pot adauga si obiecte voluminoase. Analizeaza toate elementele si gandeste-te la un mod de organizare specific. Ordinea alfabetica pentru documente este cea mai utilizata, dar nu te impiedica nimeni sa alegi o alternativa care functioneaza pentru tine.

Un fiset metalic inalt trebuie sa fie bine aerisit si dotat cu fante pentru circulatie in partea superioara si cea inferioara. Acest lucru impiedica aparitia bacteriilor si asigura evitarea riscului de a se forma rugina. Obiectele de curatenie se amplaseaza doar in dulapuri metalice, a caror forma este creata special pentru mop si matura. Aceste produse dispun de rafturi pentru detergenti in partea superioara si sunt disponibile in seturi de 10+1 cadou.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand achizitionezi un astfel de produs?

In primul rand, rafturile ar trebui sa dispuna de suficienta putere pentru a sustine echipamentele de lucru grele, fara sa apara rupturi. Tabla utilizata in procesul de fabricatie este adesea foarte subtire, ceea ce inseamna ca apare o economie de volum. Cu toate acestea, asamblarea unui fiset metalic trebuie realizata direct din fabrica sau de catre o persoana cu experienta in domeniu. In acest fel, sunt prevenite accidentele si stii faptul ca totul ramane stabil.

Asigura-te ca vopseaua a fost realizata in camp electrostatic si ca dispune de tratament ignifug, fiindca acest criteriu previne daunele provocate de contactul direct cu focul. Numarul de rafturi, precum si prezenta sau absenta picioarelor de suport trebuie analizate inainte de achizitie. Daca nu-ti doresti fisete obisnuite, opteaza pentru unul mini. Acesta are deschiderea la usa batanta la 90° si i se pot atasa polite aditionale. Produsul a fost fabricat conform cerintelor standardului ISO 9001:2000, fiind acreditat de organismele internationale.

Cat costa un fiset metalic?

Preturile pentru fisete metalice la un furnizor de birotica si papetarie online ca Office Class incep de la 562,26 lei si pot ajunge pana la 1349,45 lei. Seturile de 3 sau 10 bucati sunt insa disponibile la reduceri. Decizia se ia in functie de preferinte, unele produse fiind livrate impreuna cu cadouri. Spre exemplu, se poate oferi un set de bibliorafturi sau masti de protectie pentru angajati. Consulta gama de oferte si alege ceea ce este potrivit nevoilor tale!

Articol realizat de www.iagency.ro