Taxele de remorcare pot fi costisitoare dacă nu aparțineți unui grup de asistență rutieră sau nu primiți asistență rutieră prin asigurarea dvs. Pentru cei care nu au un fond de urgență, ar putea fi dificil să vă permiteți o remorcare atunci când aveți nevoie de unul.

Este posibil ca oamenii să nu realizeze că servicii de tractare craiova pot include mai mult decât transportul unui vehicul dintr-un loc în altul. Taxele percepute pot varia în funcție de circumstanțele dvs., de ce servicii aveți nevoie, unde locuiți și de compania de remorcare. Cu toate acestea, există o consistență suficientă de la o companie de remorcare la alta pentru a obține o idee generală a cât de mult vă va costa o remorcare.

De ce ar trebui să fiu remorcat?

Există mai multe motive pentru care este posibil să aveți nevoie de serviciile unui camion de tractare. Din fericire, mai multe dintre ele sunt evitabile – dar multe nu. Dacă sunteți într-un accident și mașina dvs. este deteriorată până la punctul în care nu o puteți conduce sau dacă mașina dvs. are o problemă mecanică care o împiedică să pornească, cu siguranță veți avea nevoie de o remorcă.

Cu toate acestea, unele dintre cele mai frecvente motive pentru care aveți nevoie de un camion de remorcare sunt evitabile. Ți-ai lăsat vreodată accidental luminile aprinse și ți-ai omorât bateria? Păstrarea unei perechi de cabluri jumper în portbagaj vă poate ajuta să evitați apelul costisitor către o companie de remorcare. La fel, este o idee bună să țineți cont de indicatorul de gaz și să învățați cum să schimbați o anvelopă plată (și să păstrați o anvelopă de rezervă în portbagaj).

Costuri medii de remorcare

Costuri medii de remorcare

Conform Listei lui Angie, costul mediu național al remorcii este de 109,1 USD. Tarifele exacte variază în funcție de locație, dar vă puteți aștepta la o taxă de aproximativ 2,50 USD până la 7 USD pe milă. Suma mai mare în dolari este mai probabil să se aplice vehiculelor grele

Costul se adaugă rapid. Iată o estimare generală a ceea ce ați putea ajunge să plătiți:

  • Între cinci și șapte mile: 30 până la 100 USD
  • 40 mile: 100 $ la 250 $
  • 100 mile: de la 250 la 600 de dolari

Ce servicii oferă companiile de remorcare?

Companiile de servicii de tractare fac mult mai mult decât pur și simplu tractarea mașinilor. Apelarea unei companii de remorcare pentru a vă ajuta vă poate salva ziua, chiar dacă nu aveți neapărat nevoie de remorcare. Alte servicii care sunt adesea disponibile de la o companie de remorcare includ:

  • Livrarea carburantului
  • Pornire baterie moarta
  • Deblocați ușa
  • Schimbarea anvelopei
  • Transportați un vehicul
  • Scoate-re dacă e blocat vehiculul