O cada de sine statatoare este mult mai mult decat o simpla marfa intr-o baie moderna. Este un obiect decorativ, o zona de wellness si un eye-catcher elegant. Spre deosebire de cazile clasice, cazile freestanding ofera o varietate de modele de camera. In mijlocul camerei sau aproape de perete, posibilitatile sunt nelimitate, iar efectul este impresionant.

Intr-o zi rece de iarna sau dupa orele stresante la birou, corpul tanjeste dupa relaxare si decelerare. De indata ce s-a pus primul picior in apa calda a cazii freestanding, ziua devine cu mult mai buna. Acest tip de cada a revenit doar in ultimii ani. Multa vreme a avut un farmec nostalgic, de moda veche.

Dar modelele de astazi nu mai au nimic de-a face cu predecesorii lor din vremuri trecute. Cazile freestanding in negru sau cu un design liniar reprezinta un stil si un stil de viata modern astazi. Selectia mare de forme este, de asemenea, de ajutor. Cazile ovale in special sunt populare cu mobilierul luxos si modern.

Avantajele cazilor freestanding

  • Aduc un aer nobil in baie
  • Imbunatatirea optica a camerei
  • Pozitionare flexibila posibila
  • gama larga de modele, forme si culori
  • Curatare usoara

Ca si in cazul tuturor produselor, se folosesc, desigur, si otel titan glazut pentru cazile autoportante pentru ca materialul este printre cele mai bune de pe piata, iar magazinele vor acorda de asemenea, o garantie a produsului. Otelul de titan smaltuit are numeroase avantaje. Este rezistent la zgarieturi, non-poros, igienic, deosebit de usor de intretinut si rezistent la UV. Si ceea ce este deosebit de important pentru cazile autoportante: este termoconductoare optim, astfel incat cada sa absoarba in mod ideal caldura apei si sa permita o baie completa si confortabila.

Pentru ca aceasta cada baie freestanding sa-si dea seama si sa ofere cat mai multa placere, trebuie luate in considerare cateva puncte atunci cand se alege cada potrivita. O cada freestanding pentru doi trebuie sa fie, desigur, mai mare decat daca se vrea mereu o baie completa si singura. Asa ca trebuie stiut de dinainte ce dimensiune este cea potrivita pentru cada de baie independenta, astfel incat sa ofere confort fiecarui membru al familiei.

In principiu, modelele autoportante necesita mai mult spatiu decat cazile dreptunghiulare clasice . De obicei, nu este indicat sa se plaseze cada exact in mijlocul unei incaperi. Este mai bine sa fie aproape de un element adiacent, de exemplu un perete sau un despartitor de camera, lasand in acelasi timp liber un spatiu de cel putin 50 cm pentru a se deplasa in jurul cazii. Forma are o mare influenta asupra efectului cazii. Cazile rotunde, de exemplu, sunt deosebit de elegant. Ce linie de design se alege depinde in totalitate de gustul personal.

Cazile freestanding sunt disponibile in forme si culori clasice, dar si in modele neobisnuite, cum ar fi un model geometric sau orice model artistic conceput cu multa pasiune. Plutind intr-un cadru de otel acoperit cu pulbere, cazile de acest fel au un design deosebit de minimalist.