piese drujba husqvarna

Daca ai nevoie sa tai periodic lemne pentru incalzire sau pentru un gratar cu familia si prietenii, daca vrei sa tunzi si sa intretii pomii din gradina, inclusiv sa tai ramurile uscate, atunci cu siguranta ai cumparat sau urmeaza sa cumperi o drujba performanta.

Poti, in acest caz, sa alegi o drujba Husqvarna din magazinul online www.generalmotor.ro. La pretul de 829 de lei (redus de la 899) gasesti un instrument usor si eficient, construit pentru utilizarea in jurul curtii.

Datorita motorului de ultima generatie conceput pentru consum si emisii reduse de combustibil, este ideal pentru taierea copacilor, pentru hobby-uri sau pentru alte activitati usoare. Simplu de pornit si usor de utilizat, poate fi depozitat fara probleme in sopron sau garaj, in orice anotimp. Sau ai posibilitatea de a alege orice alte modele sunt pe placul tau, deoarece oferta este extrem de variata!

Unde gasesti piese drujba Husqvarna?

Cumparaturile facute in magazinul online www.generalmotor.ro ofera un avantaj major: pe langa instrumentele propriu-zise, poti sa cumperi si piese pentru acestea, mai ales daca le ai de foarte mult timp, astfel incat uzura a inceput sa isi spuna cuvantul.

Iata de ce piese de drujba Husqvarna este cel mai probabil sa ai nevoie:

daca apar probleme cu acceleratia, atunci exista o serie de piese de drujba Husqvarna cu ajutorul carora va functiona perfect. Poate fi vorba despre tija sau arc de acceleratie,despre cablu, buton si blocator de acceleratie, despre parghie sau garnitura, disponibile pentru mai multe modele.

De exemplu, in functie de modelul aparatului si de producatori, un cablu de acceleratie poate fi cumparat la preturi care pornesc de la 5 lei si ajung la 68 de lei. La randul ei, o tija poate sa coste, dupa caz, 3, 10, 15 sau chiar 38 de lei. Aceeasi posibilitate de a alege o ai si atunci cand vine vorba despre parghii, cabluri sau celelalte piese si accesorii.

alte piese de drujba Husqvarna esentiale pentru functionarea fiecarui produs sunt cele de motor, astfel incat este normal sa ai la dispozitie diferite variante de inlocuire a lor. De exemplu, la pretul de 85 de lei poti cumpara un kit cilindru compatibil pentru modelele 346xp, 350, 351 si 353. Kitul contine cilindru, piston, bolt, sigurante si segmenti.

Un carter complet drujba Husqvarna, compatibil cu modelele 365, 371 si 372 este disponibil la pretul de 149 de lei. Carterul vine echipat cu rulmenti, simeringuri si rezervor de ulei. Vei gasi, de asemenea, esapament la preturi cuprinse intre 18 si 40 de lei.

elementele de caroserie pot suferi, la randul lor, diferite socuri care fac necesara inlocuirea. De exemplu, o carcasa superioara compatibila cu modelele 445, 445e, 450 si 450e este disponibila la pretul de 72 de lei. O alta carcasa, potrivita pentru modelele 362, 365, 371 si 372, poate fi cumparata cu numai 30 de lei. Carcasa superioara este oferita impreuna cu capacul de filtru de aer, insa clemele de fixare trebuie cumparate separat.

Exista, de asemenea, posibilitatea sa ai nevoie de filtre, de lame ascutite, de lant, de diferite elemente electrice sau de ulei si pompe pentru ulei. In toate aceste cazuri, magazinul online www.generalmotor.ro este locul ideal din care poti cumpara piese drujba Husqvarna de buna calitate, la preturi accesibile!