Daruind o bratara, ce inseamna acest mic cadou? Este cu siguranta o expresie a unui sentiment intim si profund care ne uneste cu persoana care il primeste, un dar care va fi adesea pe pielea ei. Dar asta nu este tot.

Pe Shopeo gasesti un marketplace din care poti achizitiona mai multe tipuri de bratari si accesorii. In plus, acest magazin online vine cu o oferta imbatabila cand este vorba despre accesorizare si nu numai. Poti gasi oferte si promotii la numeroase produse, inclusiv cele pentru casa si pentru amenajari interioare.

Bratari cu pietre pretioase

Bratarile cu pietre pretioase sunt un cadou perfect si o alternativa la clasicul inel cu diamante pentru a pecetlui o uniune importanta. Din aur alb, galben sau roz si inconjurate de diamante sau alte pietre pretioase, in virtutea valorii materialelor din care sunt confectionate, ele se preteaza sa fie simbolul unei legaturi importante si, intr-adevar, pretioase. Atunci cand cumparati bratari, o solutie buna este aceea de a achizitiona oferte bijuterii, astfel incat sa nu fie necesar sa cheltuiti extrem de mult pe ele. indiferent daca este vorba despre bratari pentru barbati, bratari pentru femei sau bratari pentru cupluri, veti gasi cu siguranta pretul cel mai bun.

Bratara impotriva negativitatii

Faptul ca tu sau persoana iubita sunteti superstitiosi sau nu conteaza prea putin. Exista bratari speciale care, datorita stralucirii lor, sunt comparate cu adevarate talismane. Este vorba despre obiecte originale care reprezinta dorinta de a se elibera de tot ceea ce este negativ si de a invinge temerile sau gandurile rele.  Cu forma lor sferica, reproducere a unui ciclu gata sa se repete pana la sfarsitul timpului si al unirii, aceste bijuterii par sa aiba puteri magice foarte eficiente impotriva ochiului rau. Ar putea fi doar o credinta populara? Avem unele indoieli.

Exista inclusiv bratari din argint pe care le puteti achizitiona la preturi foarte avantajoase astfel incat sa nu intampinati probleme in momentul in care oferiti astfel de produse cadou. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati varianta potrivita astfel incat bratara sa impresioneze destinatarul.

Bratara cu ancora

Daruirea unei bratari de ancora are o semnificatie speciala. De fapt, mai mult de unul. Pentru inceput, ancora este simbolul nautic prin excelenta perfect ca si cadou pentru cei care iubesc marea si obiectul datorita caruia corabia capata stabilitate dupa atatea navigari. Prin urmare, din aceasta perspectiva, o bratara gravata cu o ancora simbolizeaza atingerea unui obiectiv dupa numeroasele etape intermediare ale unei lungi calatorii spre linia de sosire. Ancora este, de altfel, singurul punct de sprijin sigur pe mare, care, prin insasi natura sa, este mereu in agitatie si miscare. Asociat cu o bijuterie ca si cadou, acesta tinde sa fie un simbol al unui punct fix in viata emotionala a unei persoane. Este, de asemenea, sinonim cu fidelitatea, deoarece este inamovibil si ferm atasat de pamant: in acest din urma sens, este un cadou perfect pentru cuplurile care doresc sa-si aminteasca mereu de dragostea intensa care ii uneste.