In cazul in care nu stii deja e bine sa afli ca celulele stem au revolutionat sistemul medical prin numeroasele beneficii pe care le aduc sanatatii si pentru ca pot inlocui numeroase tratamente care pana acum pareau complicate.

Celulele stem sunt cele care determina dezvoltarea oamenilor, existand in mai multe tipuri de celule, care provin din diferite zone ale corpului cu caracteristici diferite.

Dintre principalele caracteristici ale celulelor stem se remarca faptul ca acestea se pot multiplica si se pot diferentia sau dezvolta in alte tipuri de celule specializate, astfel ca se dovedesc utile in anumite conditii. Celulele embrionare pot genera alte tipuri de celule in corp, insa pot capata orice alta functie avuta de un organ sau tesut din corp, fiind considerate cele mai versatile.

Zona cea mai bogata in care se gasesc celule stem este sangele cordonului ombilical, de aceea se recomanda recoltarea celulelor stem la nastere, iar procedura de recoltare este una simpla. Astfel, nu exista niciun motiv pentru care solutia sa nu fie pusa in practica la nastere, in alte conditii, irosind o sursa buna de celule stem. Procedura de recoltare este simpla, minim invaziva si nu dureaza mult.

Celulele stem recoltate la nastere vor putea proteja sanatatea intregii familii. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceste celule stem au un grad de compatibilitate de 100% pentru donator, dar de asemenea ofera o sansa foarte mare de compatibilitate cu alti membri ai familiei, inclusiv pentru frati si parinti.

Pana in prezent sunt folosite tratamente cu celule stem in peste 80 de afectiuni complicate dintre care amintim leucemia, diferite tipuri de cancer, pe cand tratamentele obisnuite nu asigura aceeasi eficienta. Pe de alta parte, se fac numeroase descoperiri cu ajutorul celulelor stem si se urmareste tratarea unor afectiuni precum Boala Parkinson sau diabetul, boli care afecteaza un numar din ce in ce mai mare de persoane in intreaga lume. Transplantul cu celule stem ar putea ca peste cativa ani sa trateze diferite afectiuni ale pancreasului.

Asadar, ai toate motivele sa te interesezi din timp despre beneficiile recoltarii si stocarii celulelor stem, iar reprezentantii Stem Sure sunt disponibili oricand pentru a raspunde la toate intrebarile.

In concluzie, daca te intereseaza care sunt procedurile de recoltare dar si cat costa si care sunt exact beneficiile pe care le aduc pe termen lung, consultantii de la Stem Sure sunt aici pentru tine. Alege cea mai acreditata banca de celule stem, iar procesarea si stocarea probelor se va face in laboratorul partenerul britanic, Biouvalt din Marea Britanie care detine acreditarea JACIE, ce permite acceptarea probelor de celule stem la nivel international.

Alege un serviciu complet care asigura atat recoltarea celulelor stem la nastere cat si garantia de acceptare a probei de celule stem oriunde in lume.