Inainte de nunta, inainte de „da, vreau”, inainte de primul dans si inainte de „fericit pentru totdeauna” exista un moment care schimba totul. Un moment care pentru unii este sacru si care trebuie sa traiasca pana la indeplinirea asteptarilor dumneavoastra: propunerea, si, mai precis, inelul de logodna.

Si asta depinde de ei. Si pare o sarcina usoara, dar nu este. Dar nu intrati in panica, am dezvoltat ghidul perfect astfel incat prietenii din intreaga lume sa aleaga inelul de logodna potrivit, cel cu care va va asigura un „da, vreau” insotit de lacrimi, imbratisari si fericire coplesitoare.

Diamantul – In cazul in care, dintr-un motiv oarecare inele de logodna sunt caracterizate prin includerea de pietre in designul lor. In mod normal, de obicei pariezi pe diamant, o piatra care simbolizeaza totul in astfel de declaratii. Fara indoiala, cel mai elegant inel daruit vreodata. Asigura-te ca diamantul sau diamantele prezente in inelul de logodna sunt de buna calitate pentru a crea perfectiunea.

Reflecta personalitatea – Trebuie sa tii minte ca cine va purta inelul de logodna va fi ea, nu tu. De aceea este foarte important sa te adaptezi cat mai mult posibil gusturilor femeii. Gaseste cele mai interesante inele de logodna care sa ii reflecte personalitatea.

Ea poate sa fi dat vreodata unele indicii in timp ce se uita la inele online… sau a facut un comentariu despre inelul de logodna prietenului ei, de exemplu, daca ea prefera aur alb, aur galben sau aur roz… sau daca opteaza mai mult pentru design inovator sau genul solitaire traditional. Incearca sa-ti amintesti, sunt informatii foarte valoroase.

Ajutorul feminin – In cazul in care este putin probabil ca ea nu a dat nici un indiciu cu privire la cum si-ar dori sa fie inelul de logodna din visele ei, poti recurge la cel mai apropiat ajutor de sex feminin ca prietenii ei, surori sau chiar mama ei.

Printre femei s-a vorbit despre aceasta problema de milioane de ori si sunt sigur ca vor putea sa te ghideze. Dar nu uita ca inelul de logodna este pentru viitoarea ta sotie si chiar daca ea are un prototip inel in visele ei, va trebui sa risti si sa ii oferi si putin suspans, dar intotdeauna alege in functie de personalitatea ei. Incearca sa ii “furi” un inel din cutia cu bijuterii pentru ca vei avea nevoie de asemenea si de dimensiunea degetului… Nu poti cumpara un inel de logodna care sa ii alunece de pe deget sau mai rau, nici sa nu o cuprinda, nu-i asa?

Personalizare – Daca femeii din viata ta ii place exclusivitatea, acest detaliu face ceva unic! Un inel de logodna este esential, unic si trebuie sa fie cea mai frumoasa amintire din viata ei, si poti face cu usurinta posibila aceasta autenticitate, cu o gravura de text in interior. Gandeste-te la ceva special pentru amandoi, la acea data care a schimbat totul, sau la o fraza care are sens doar pentru amandoi. Un mesaj atent ales, va schimba un simplu inel de logodna in ceva spectaculos, care cu siguranta va ramane in sufletul persoanei dragi!