Un brad de Craciun decorat conform specialistilor ca BraziCraciun.net ne face sa ne simtim ca si cum se apropie una dintre sarbatorile noastre preferate, asa ca lucrezi cu aceste idei.

Vazand un pom de Craciun decorat este cel mai clar semn ca sarbatorile decembriste sunt chiar dupa colt. Alegerea unor decoratiuni de Craciun pentru casa noastra este o sarcina care implica intreaga familie: de la planificarea pana la momentul aprinderii oficiale a luminilor.

Cum decorezi un brad de Craciun

decor brad de craciunDaca inca te gandesti la decorarea pomului tau de Craciun, poti deveni atat de creativ incat sa-i dai o nota clasica cu sfere rosii si panglica sau, ei bine, sa profiti de un spatiu in casa ta pentru a plasa un pom de Craciun pe perete sau unul de culori negre sau albe.

Ce pui mai intai intr-un brad artificial

In cazul unui pom de Craciun, ordinea este foarte importanta si primul lucru care este pus in trebuie sa fie luminile. Apoi, poti continua cu panglica, in cazul in care te-ai decis asupra unei decoratiuni cu aceasta si, in cele din urma, sferele si alte ornamente.

Grija pentru lumini

Punerea luminilor in brazi de Craciun pe este o sarcina mult mai complicata decat pare, asa ca ai grija cum le pozitionezi.

Panglica

Unul dintre elementele care nu pot lipsi in multi brazi artificiali de Craciun este panglica care pare sa o imbratiseze.
Te-ai gandit sa te joci cu textura panglicii? Du-te la magazinul tau de incredere si indrazneste sa alegi o panglica cu flori imprimate, de asemenea, poti utiliza imagini sau dungi. Nu lasa nimic sa te limiteze atunci cand decorezi..

Decoratiuni pentru brazi de craciun artificiali

2020 a fost un an diferit, asa ca haide sa profiti de aceasta ocazie pentru a avea cel mai impresionant brad de Craciun.

Lasa-ti imaginatia sa zboare si transforma acest simbol in ceva complet personalizat: joaca-te prin culori, texturi, pune fotografii, lumini de diferite culori si chiar transforma-l in ceva tematic.

Brazi de Craciun decorati

Tendintele decoratiunilor de Craciun se schimba in fiecare an, iar acest an nu va face exceptie, izolarea ne-a oferit timp sa ne planificam si sa ne transformam bradul in cel pe care visam mereu sa-l avem acasa.

Unul dintre acestia sunt pomii de Craciun albi, negri acest lucru in principal pentru oamenii care traiesc in locuri mici, dar care nu doresc sa lase in afara caselor lor spiritul sarbatorilor.

Daca iti plac florile, poti adauga favoritele la impodobirea bradului.

De asemenea, poti lua filmul preferat ca tema a decorului. Exista povesti ca Grinch si Cosmarul inainte de Craciun, care merg foarte ad-hoc cu aceste sarbatori.

De asemenea, poti adauga Minnie Mouse, la personajele din Toy Story sau poti experimenta povestile care te-au fascinat in copilarie sau care sunt in prezent preferatele copiilor sau nepotilor tai.
Daca nu se poate decide cu privire la o singura culoare de sfere ia tot ce se poate gandi pentru a crea un brad de Craciun cu culorile curcubeului.

Am vazut copaci decorati cu oameni de zapada si personaje precum… Pe de alta parte, poti alege, de asemenea, pentru un decor foarte simplu conuri de brad pe care le pori colecta din padure.

Idei pentru pomul de Craciun

Daca decizi sa ai acasa un brad de Craciun, poti aduce literalmente putin din esenta sa adaugand ornamente, cum ar fi aceste pasari mici si, in loc de panglica, o dantela care o va face sa arate foarte cochet si diferit.

Bradul de Craciun reprezinta piesa de rezistenta dintr-o casa in preajma sarbatorilor asa ca indiferent cum alegi sa il decorezi, fa-o cu mult drag si rabdare si totul va arata spectaculos!