salon bronzare de succes

Consumatorii de pe piata pentru un bronz rapid sau o nuanta de piele asemanatoare bronzului frecventeaza adesea saloanele de bronzare, in loc sa petreaca timpul sub razele naturale ale soarelui. Proprietarii experimentati de saloane de bronzat valorifica aceasta piata oferind o gama de servicii de bronzare, precum si produse suplimentare legate de bronzare pentru a ajuta la consolidarea rezultatelor lor. Cei mai multi oameni care isi deschid saloane opteaza pentru solar second hand datorita preturilor mai mici.

Idei care sa te ajute al obtinerea salonului perfect

Patronii salonului de bronzare vor sa aduca o experienta de rasfat, asa ca asigura-te ca incaperile si echipamentele de bronzat sunt curate, dezinfectate si confortabile. Oferiti facilitati precum prosoape, ochelari de protectie, locuri pentru agatarea hainelor, porturi pentru ascultarea muzicii si ventilatoare sau sisteme de racire pentru a mentine clientii confortabili in timp ce se bronzeaza. Ofera o lotiune racoritoare sau dupa bronz ca beneficiu special. Programeaza intalnirile, astfel incat clientii sa nu fie nevoiti sa astepte mult pentru a intra in salon. Acest lucru este deosebit de important pentru a te ajuta sa cultivi cu succes aceasta afacere.  Poti vedea mai multe informatii pe solar Brasov.

Angajeaza un personal optim si instruieste-l sa cunoasca produsele, serviciile si echipamentele. Angajatii ar trebui sa fie prietenosi, amabili si capabili sa raspunda cu acuratete la intrebarile frecvente, nu numai despre afacere. De asemenea, angajatii ar trebui sa faca recomandari clientilor despre optiunile pe care le au clientii pe baza tonurilor pielii si a obiectivelor personale. Anunta angajatii de fiecare data cand o linie de produse se schimba si invata-i tehnici de vanzare pentru a-ti putea vinde in mod eficient serviciile.

Concentreaza-te pe vanzarea pachetelor de bronzare preplatite, mai degraba decat pe sesiunile de bronzare individuale. Acest lucru ii face pe clienti sa vina la salon in mod regulat. Creeaza un program de recomandare in care clientii obisnuiti primesc gratuitati pentru un patronaj pe termen lung sau atunci cand recomanda alte persoane. Gazduieste evenimente promotionale, cum ar fi concursuri pentru cel mai bun bronz, extrageri de premii pentru produse sau sesiuni gratuite la salon. Colaboreaza cu o agentie de turism si ofera o vacanta intr-o destinatie tropicala pentru a atrage clientii catre ambele afaceri.

De asemenea, poti oferi autobronzante, creme hidratante, tricouri cu sigla salonului sau lucruri atractive pentru plaja. O alta idee pentru a atrage clienti este sa iti deschizi un mic magazin al salonului in care sa pui la vanzare costume de baie, bijuterii, produse de ingrijire a pielii si a buzelor, sandale, si ochelari de soare. Instaleaza un tonomat bauturi precum apa minerala si batoane proteice. Clientii saloanelor de bronzare sunt de obicei consumatori constienti de imagine, constienti de corp si cu cat deti mai multe produse, cu atat potentialul tau de castig este mai larg si mai divers.

Pentru a nu investi foarte multi bani in echiparea salonului, poti cauta un solar second hand. Aparaturile second hand sunt la fel de bune, doar ca sunt la un pret mult mai mic decat daca l-ai lua nou-nout. De asemenea, locatia este foarte importanta si de aceea poti opta pentru un solar Brasov, deoarece este un oras cu mult potential si din cauza temperaturilor mai scazute decat in alte orase, cu siguranta salonul va avea un impact mult mai mare.