Este inevitabil sa ramanem fara combustibili fosili la un moment dat, chiar daca ne bazam atat de mult pe ei ca sursa de energie primara. Ca atare, trebuie sa incepem sa ne limitam consumul de energie acum. Cu cat ardem mai incet aceste resurse neregenerabile, cu atat avem mai mult timp pentru a dezvolta solutii alternative de energie inainte de a ne epuiza combustibilii fosili.

Cum va va permite conservarea energiei sa economisiti bani?

Exista mai multe moduri prin care conservarea energiei duce la beneficii financiare. Iata trei exemple :

  • Intarzierea cresterii pretului combustibililor fosili
  • Reducerea facturilor la utilitati
  • Va ofera mai multe oportunitati pentru credite fiscale si reduceri

Stiai ca este simplu sa economisiti fara sa faceti sacrificii mari? Puteti instala benzi LED in loc de sursele clasice de lumina si cu siguranta veti economisi mai mult. Este simplu sa faceti asta, avand in vedere ca de cele mai multe ori nu aveti nevoie de becuri mari pentru a va deplasa noaptea prin casa. Click aici pentru mai multe detalii. Alegerea depinde desigur de modul in care vei utiliza energia electrica si de nevoile tale, dar poti recunoaste ca noaptea nu ai nevoie de toate becurile din casa si este suficient sa aprinzi surse mici de lumina pentru a merge la baie sau pentru a lua ceva din frigider. De aceea, sunt recomandate sursele cat mai simple de energie electrica si cat mai aconomice.

In primul rand, pe masura ce oferta noastra de combustibili fosili continua sa scada, aceasta va fi mai putin disponibila . Forarea si exploatarea mineritului vor deveni incredibil de dificile si, la randul lor, vor deveni mai scumpe. Acest cost suplimentar duce la cresterea si costul consumatorului.

In calitate de consumatori, ne putem reduce dependenta de combustibili fosili utilizand mai putina energie si continuand sa cautam noi modalitati de a ne imbunatati optiunile de durabilitate energetica , cum ar fi energia solara, eoliana si hidroelectrica. Cu cat incepem sa ne bazam mai mult pe sursele noastre regenerabile de energie, cu atat mai mult putem prelungi existenta combustibililor fosili si putem incetini viteza cresterii preturilor combustibililor fosili.

O alta modalitate prin care conservarea energiei va poate ajuta sa economisiti bani este prin facturile de utilitati. De la tipurile de aparate pe care le utilizati pana la planul de energie electrica la care va aflati, cateva modificari simple pot avea un impact semnificativ asupra costului facturilor dvs. de energie. Cu cat faceti mai multi pasi catre conservarea energiei, cu atat factura de energie electrica, factura la gaze naturale si chiar factura la apa vor reflecta aceste modificari. Puteti incepe sa vedeti economii semnificative pe masura ce eforturile dvs. incep sa se adune.

Economiile nu se opresc aici. Departamentul de Energie insitutii, ofera frecvent proprietarilor de case programe de reduceri legate de conservarea energiei si credite fiscale. Este nevoie doar de o cautare rapida online pentru a gasi stimulentele si politicile care sunt in vigoare pentru ceea ce intentionati sa faceti.