Fie ca avem o afacere in comertul cu marfuri alimentare sau non-alimentare, operatiunile de depozitare, incarcare, descarcare si sortare sunt foarte importante. De regula, produsele sunt ambalate si depozitate pe paleti, in depozite sau spatii de asteptare pentru a fi incarcate in masini.

Pentru ca afacerea sa fie una profitabila, cu cele mai bune rezultate in privinta incarcarii si descarcarii paletilor ne putem folosi de produsele oferite de Vectra, companie care asigura produse de calitate dar si servicii de mentenanta. Mai mult de atat, Vectra ofera o gama complexa de produse si servicii dedicate echipamentelor de ridicat si manipulat marfuri printre care vanzarea de echipamente noi si second hand, inchirieri stivuitoare pe termen scurt, mediu sau lung, dar si vanzari de accesorii pentru stivuitoare. Din categoria de accesorii pentru stivuitoare, clientii pot gasi la Vectra baterii de tractiune, redresoare, piese de schimb, anvelope.

Prin echipa de specialisti, Vectra ofera servicii de reparatii, revizii si mentenanta pentru stivuitoare. Echipa de specialisti de pe teren dar si din atelierul de lucru ofera promptitudine, eficienta, seriozitate si profesionalism.

Clientii care doresc sa achizitioneze un stivuitor sau mai multe, au la dispozitie doua posibilitati: fie sa isi caute singuri produsul dorit, fie sa apeleze la ajutorul unui consultant profesionist din cadrul companiei Vectra, care le va oferi cele mai bune variante care sa corespunda nevoilor lor.

Din punct de vedere financiar, Vectra ofera atat posibilitatea de a achizitiona produsele cash, dar si prin intermediul leasingului, o varianta la care apeleaza tot mai multe persoane ca si in cazul masinilor sau a altor utilaje si echipamente industriale.

Pentru ca fiecare client sa se poata bucura de toate avantajele oferite de buna functionare a stivuitoarelor, echipa de la Vectra asigura mentenanta constanta si se poate ocupa de inlocuirea pieselor care se uzeaza, precum si a uleiului si a altor lucruri. In acest sens, cei de la Vectra vin in ajutorul clientilor lor cu un service performant sau piese de schimb pentru stivuitoare si nu numai.

Toate produsele puse la dispozitie de Vectra sunt disponibile la cele mai bune preturi, indiferent despre ce tip de produs ar fi vorba, astfel ca nu va fi nevoie de eforturi financiare si merita sa profiti oricand.

De asemenea, Vectra ofera cele mai multe avantaje de pe piata, in sensul ca, pe langa cele amintite anterior, exista posibilitatea de a cumpara direct online orice produs ai avea nevoie. Cu alte cuvinte, prin intermediul Vectra vei putea face economii de timp si in plus, nu va mai fi nevoie de magazinele obisnuite unde nu poti avea garantia ca vei gasi intotdeauna produsele de care ai nevoie.