Logic Light

Când vine vorba de decorațiuni de Crăciun, există două tabere principale: tradițională și modernă. Dar ce definește exact fiecare stil?

Decorațiunile tradiționale de Crăciun sunt de obicei roșii și verzi, cu accent pe materiale naturale precum conurile de pin și fructele de pădure. Există adesea un sentiment nostalgic în aceste decorațiuni, evocând amintiri ale Crăciunului trecut.

Decorațiunile moderne de Crăciun tind să fie mai minimaliste în stil, folosind linii curate și forme simple. Ele pot include culori sau modele la modă, dar aspectul general este încă festiv și distractiv.

Deci care stil este potrivit pentru tine? Dacă nu ești sigur, aruncă o privire asupra decorului casei tale în general. Dacă casa ta are o mulțime de elemente tradiționale, atunci rămânerea cu decorațiuni tradiționale de Crăciun va ajuta la crearea unui aspect coeziv. Pentru mai multă inspirație puteți citi și “Decorațiuni spectaculoase de Crăciun pentru casa ta de vis”.

Tradițional

Când vine vorba de Crăciun, unii preferă să rămână cu clasicii. Moș Crăciun, renii, spiridușii și Polul Nord sunt doar câteva dintre simbolurile emblematice asociate sărbătorii. Dacă sunteți în căutarea unor decorațiuni tradiționale de Crăciun pentru casa dvs., există o mulțime de opțiuni din care să alegeți.

Poti gasi tot felul de decoratiuni cu tematica Mos Craciun, de la figurine la ciorapi. Renii sunt, de asemenea, o alegere populară și îi puteți găsi într-o varietate de dimensiuni și stiluri. Spiridușii sunt un alt personaj clasic de Crăciun și îi puteți găsi atât în design tradițional, cât și modern.

Dacă vrei să mergi și mai tradițional, Polul Nord este întotdeauna o alegere populară. Puteți găsi tot felul de decorațiuni cu tematică Polul Nord, de la oameni de zăpadă la igluuri.

Modern

Când vine vorba de Crăciun, există două tipuri de oameni: cei care iubesc decorațiunile tradiționale și cei care preferă un aspect mai modern. Dacă te încadrezi în această din urmă categorie, ai noroc. Iată câteva idei de decorațiuni moderne de Crăciun care îți vor scoate casa în evidență.

O tendință populară este utilizarea formelor geometrice în decor. Acesta poate fi orice, de la ornamente la ghirlande. De asemenea, puteți amesteca și potrivi diferite metale, cum ar fi cuprul și aurul, pentru a crea o estetică unică.

O altă modalitate de a adăuga o notă modernă casei tale este culoarea. Gândiți-vă în afara cutiei când vine vorba de culorile de Crăciun și alegeți ceva neașteptat, cum ar fi roz sau verde. De asemenea, puteți încerca să utilizați decorațiuni monocromatice pentru un aspect elegant.

Indiferent de varianta pe care o alegeți, amintiți-vă că mai puțin înseamnă mai mult atunci când vine vorba de decorațiuni moderne de Crăciun. Făcând acest lucru, puteți crea o casă de Crăciun șic și elegantă, care cu siguranță se va remarca de restul.

Cum să obțineți un aspect tradițional

Indiferent dacă vrei să adaugi câteva piese tradiționale casei tale moderne sau vrei să dai totul cu un aspect clasic de Crăciun, există o mulțime de modalități de a obține aspectul tradițional pe care îl dorești. Iată câteva sfaturi despre cum să obțineți un aspect tradițional pentru casa dvs. în acest sezon de sărbători:

Începeți cu bradul. Un brad adevărat este întotdeauna cel mai bun, dar dacă alegeți unul artificial, asigurați-vă că arată cât mai realist posibil. Alegeți un stil clasic veșnic verde și evitați brazii care au lumini colorate sau intermitente încorporate.

Decorați cu ghirlandă. Ghirlanda este un must-have pentru orice schemă tradițională de decorare de Crăciun. Așezați-o în jurul ușilor, ferestrelor, șemineului și balustradelor scărilor. Și nu uitați să adăugați câteva și în brad!

Cum să obțineți un aspect modern

Când vine vorba de decorațiuni de Crăciun, există multe look-uri diferite pe care le poți alege. Dacă îți dorești un aspect modern pentru casa ta în acest sezon de sărbători, iată câteva sfaturi care te vor ajuta să începi.

Mai întâi, aruncați o privire asupra decorului dvs. existent și vedeți cu ce puteți lucra. Dacă aveți piese mai tradiționale, cum ar fi antichități sau moșteniri de familie, încercați să le încorporați în aspectul dvs. modern, asociindu-le cu articole mai noi, mai contemporane.

O altă modalitate de a obține un aspect modern este să te concentrezi pe simplitate. Acest lucru nu înseamnă că casa ta trebuie să fie goală, ci doar că ar trebui să alegi decorațiuni curate și elegante în design. Gândiți-vă la utilizarea luminilor și a decorului alb sau de culoare neutră, precum și a accentelor metalice.

În cele din urmă, nu vă fie teamă să experimentați și să vă distrați cu decorațiunile de Crăciun!