Etuo

În fiecare zi ții telefonul în mână de nenumărate ori. Pentru a-l proteja de murdărie și zgârieturi, ai nevoie de huse de telefoane robuste, dar care să te reprezinte cel mai mult. Nu ar fi frumos dacă o husă personalizată concepută individual îți amintește de momente prețioase cu fotografii și mesaje personale? La etuo.ro îți poți proiecta cu ușurință husa telefonului tău  mobil  – cu propriile imagini și motive. În acest fel, poți transforma husa telefonului tău mobil într-o piesă inconfundabilă, unică. La etuo.ro vei găsi huse pentru smartphone-ul tău, în multe modele diferite, care pot fi personalizate cu o fotografie sau cu un text.

Proiectează-ți husa pentru telefon

Selectează modelul și culoarea husei din selecția de modele de huse telefoane personalizate, care sunt disponibile pe site. După ce ai ales o husă din silicon sau flip carte, poți adăuga o fotografie sau un text. Lansează comanda și apoi așteaptă ca husa să ajungă la destinatar. Smartphone-ul a devenit acum un companion indispensabil de zi cu zi. În loc să îl folosești doar pentru a trimite mesaje și să faci apeluri telefonice, acum îl folosești și ca pe o camera foto, calendar sau sursă de informații, precum și pentru jocuri și vizionarea de filme. Dar cât de repede se poate întâmpla ca acesta să fie zgâriat sau chiar să cadă și să se spargă? Protejează-ți accesoriul preferat cu o husă de protecție personalizată. Cu etuo.ro îți poți proiecta rapid și ușor propria husă individuală pentru telefonul mobil pe care ai adăugat o fotografie, un nume sau un text la alegere.

În acest fel, nu numai că îți protejezi smartphone-ul de daune, dar îți arăți și individualitatea. Alegerea motivului depinde în totalitate de tine. De la cea mai frumoasă fotografie de cuplu la instantanee amuzante de vacanță, la o imagine dulce de familie: nu există limite pentru creativitatea ta. Sau alege un text creativ, pentru husa personalizată.

Huse personalizate flip carte

Oricine apreciază o protecție completă perfectă, își poate proiecta propria husă flip carte pe toate părțile individual rapid, ușor și simplu la etuo.ro. Această husă de protecție acoperă smartphone-ul ca un notebook și îl închide cu un dispozitiv de fixare magnetic cu eliberare rapidă. În acest fel, nu numai peretele și lateralele din spate sunt protejate, ci și afișajul sunt protejate în mod optim. Îți poți personaliza husa flip carte pe toate părțile așa cum îți dorești, în stilul tău propriu. Imprimarea nu se șterge și este rezistentă la abraziune, astfel încât să te poți bucura de husa personalizată flip carte cu propria fotografie, nume sau text pentru mult timp. Buzunarele interioare pentru carduri și cărți de identitate sunt deosebit de practice, având întotdeauna cele mai importante lucruri la îndemână. Rezultatul este o husă de protecție utilă și fiabilă, care inspiră, de asemenea, prin aspectul său unic și îți amintește de cele mai frumoase experiențe și oameni preferați din nou și din nou. Opțiunea de imprimare completă este foarte populară și foarte modernă.