gel UV

Manichiura cu gel UV inca mai face noi cuceriri in randul femeilor. Rezistenta excelenta si luciul imbatabil sunt cateva dintre punctele forte ale acestui produs. Daca s-ar da o definitie a gelului, aceasta ar incepe cu: „produs profesional, care te scapa de grija manichiurii, cel putin o luna de zile”.

 

Se pare ca, prin lansarea gelului pe piata, producatorii au venit in ajutorul multor femei cu agenda incarcata. Atunci cand timpul este foarte bine programat, sedintele de manichiura inopinate nu trebuie sa iti dea peste cap toate socotelile. Insa gelul, disponibil si pe melkior.ro, este cel mai intelegator coechipier cand in joc este succesul tau. Te poti baza pe caracteristicile cu care a fost inzestrat si, garantat, nu te va lasa in momentele in care trebuie sa arati impecabil.

 

Aplicare usoara, chiar la tine acasa

 

Femeile pasionate de arta infrumusetarii au ales sa se ocupe personal de ingrijirea unghiilor, achizitionand kitul de manichiura cu gel UV. Aceasta mica investitie iti poate fi de mare ajutor, fiind la dispozitia ta in orice moment cand esti acasa si te simti inspirata sa te ocupi de designul unghiilor. Produsele sunt de top si se utilizeaza in saloanele de specialitate cu rezultate exceptionale.

 

Desi utilizarea gelurilor poate parea complicata, tehnica de aplicare implicand mai multe etape de realizare, nu doar profesionistii se pot ocupa de aceasta activitate. Desigur, ai nevoie de anumite abilitati, rabdare, motivatie si imaginatie. Daca esti la prima incercare, iar rezultatele nu au fost pe masura asteptarilor, nu te descuraja. Nici artistii nu au creat de la inceput capodoperele pentru care au devenit celebri.

 

Vestea buna e ca un gel UV se aplica foarte usor. Nu trebuie sa fii tocmai Picasso ca sa intinzi cateva straturi si sa le polimerizezi sub lampa de lucru. Insa trebuie sa respecti anumite reguli, pe care profesionistii le-au stabilit pentru ca orice femeie sa isi poata face singura manichiura cu gel.

 

Produse profesionale pentru artistul din tine

 

Dintre produsele de care vei avea nevoie se numara gelul de baza, gelul de culoare si design, gelul de finisare si gelul de constructie. In cazul in care nu folosesti gelul de baza, vei avea nevoie de gelul 3 in 1 Clear. Pentru constructia unghiilor si prelungirea patului unghial te poti baza pe gelul de constructie si cel camuflaj. Daca manichiura french este preferata ta si nu vrei sa renunti la acest stil, gelul French este eroul din garda ta. Desigur, lampa LED, UV sau CCFL nu trebuie sa lipseasca. Fara una dintre acestea, nu vei putea realiza manichiura cu gel UV.

 

In cazul in care ai optat pentru lucrul cu lampa UV, timpii de intarire sunt in general de aproximativ 2 minute pentru fiecare strat aplicat. Produsele se intind intotdeauna foarte bine pe suprafata unghiei, iar pensula nu se incarca cu produs. Datorita densitatii si a puterii de acoperire remarcabile, straturile se aplica in pelicula fina. In cazul in care culoarea gelului este foarte intensa si iti doresti o nuanta mai estompata, mareste timpul de expunere la lampa pana la obtinerea rezultatului dorit.

 

Lasa-te rasfatata de „talentele” unui gel UV si adu pe unghii creatiile personale. Cu produsele de uz profesional nu ai cum sa dai gres! Bucura-te din plin de cadourile primaverii!