In multe dintre centrele de permanenta, precum si in spitale, mobilizarea pacientilor reprezinta una dintre cele mai mari provocari pentru personalul medical, dat fiind faptul ca majoritatea pacientilor se prezinta pentru interventii chirurgicale sau sufera deja de un grad de dizabilitate locomotorie conferit de bolile cronice de care sufera. In acest caz, dincolo de ajutorul oferit de infirmieri, dotarea cu aparatura de tipul targii mobile sau a brancardului ajuta cel mai mult in situatiile in care bolnavii necesita sa fie transportati pe distante mai lungi. Totodata, acestea sunt indispensabile pentru echipele de interventie din ambulante sau elicoptere de salvare, acestea fiind nu de putine ori chemate in situatii de maxima urgenta, in care pacientul trebuie sa fie transportat in cel mai scurt timp la spital. Nu in ultimul rand, blocurile operatorii si sectiile de ATI reprezinta sectoarele in cadrul carora paturile speciale sunt insotite aproape intotdeauna de saltele speciale, care sa favorizeze confortul in cazul unui decubit prelungit, sau diferite reglaje pentru a obtine o anumita pozitionare a pacientului.

Avantajele unui echipament de transport de buna calitate

Desi in mometul prezentarii la locul unui accident sau al unei urgente, echipa de interventie examineaza toate persoanele ranite, nimeni nu poate exclude afectarea sistemului locomotor fara o investigatie imagistica, motiv pentru care o targa de ambulanta poate dobandi rol dublu, cel de transport al bolnavului dar si de contentionare a acestuia, pentru a evita inrautatirea ranilor pe care le prezinta deja. In acest context, fiabilitatea si usurinta de manevrare a tuturor acestor echipamente este esentiala, mai ales in cazul salvatorilor care trebuie sa intervina in zone greu accesibile. Tinand cont de toate aceste detalii tehnice, alegerea materialului, a formei si chiar a dotarilor pentru o targa de transport pacienti poate fi mult influentata de tipul de interventie pentru care personalul este chemat sa intervina.

Alegeti varianta cea mai convenabila de la MLM

La fel ca in cazul oricarui alt echipament de uz medical al carui scop este sa faciliteze mobilizarea bolnavilor, raportul dintre calitate si pret primeaza in momentul alegerii acestuia. Cu ajutorul magazinului MLM Medical, puteti cumpara online targa pentru transportul pacientilor si puteti alege dintr-o gama variata de preturi, in functie de necesitatea pe care o aveti. Astfel, fie ca este vorba de o metoda de transport flexibile, care sa poata fi pliata si utilizata in cazul unei deplasari pe distante lungi sau dispozitive de dimensiuni mari, precum targa hidraulica pentru urgente, fiecare dispune de propriile specificatii si grade de confort, in scopul acomodarii pacientului si a garantarii sigurantei pana la cea mai apropiata unitate de primiri urgente. Daca si dumnevoastra sunteti in cautarea unui furnizor de echipamente medicale care sa va ofere toate aceste optiuni, nu ezitati sa accesati magazinul nostru.