Siguranta documentelor este un proces esential in cadrul oricarei companii. Pe langa asta, un mediu de lucru organizat este placut si motiveaza angajatii sa lucreze intr-un mod productiv. Desi ai putea amplasa toate dosarele intr-un mobilier din lemn, un fiset metalic de la Viamond.ro prezinta o rezistenta mai indelungata si este disponibil la preturi accesibile. Iata ce trebuie sa stii inainte de a achizitiona unul!

In ce domenii de activitate este util acest produs?

Cele mai multe modele sunt apreciate in domeniul industrial si cel comercial, dar exista si alte sectoare de activitate unde necesitatea de depozitare este la fel de mare. Majoritatea fisetelor metalice se folosesc pentru arhivarea de bibliorafturi, dar aceasta nu este singura functie. Spre exemplu, intr-un model AP60 cu dimensiunile de 600x400x1800 mm, se pot amplasa diverse obiecte de lucru.

Produsul are structura realizata din tabla de otel profilata, de prima calitate si cu grosimea de 0,7 mm. Exista o singura usa, care este dublu ranforsata si dotata cu fante de aerisire in partea superioara. Culoarea clasica este gri, insa poti aplica o vopsea pe o nuanta precum albastru, rosu sau verde.

Un alt fiset metalic util este cel cu dimensiunile de 800x350x600 mm. Spre deosebire de primul, acesta are un singur raft si forma orizontala. Greutatea maxima suportata pe o polita este de 35 de kilograme, iar produsul a fost fabricat conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 si acreditat de organismele internationale. La cerere, se pot atasa polite aditionale.

Cat de sigur este mobilierul din metal?

In majoritatea cazurilor, sistemul de inchidere este unul clasic cu 2 chei. Pot exista insa si alte tipuri de incuietori, cum ar fi cea sus-jos sau cu moneda. Vopseaua anticoroziva impiedica bacteriile sa patrunda in interior si ajuta in procesul de evitare a ruginii. Un alt tratament exterior este cel ignifug, care ofera protectie la contactul direct cu focul.

Produsele care au trecut probele necesare de rezistenta UNI de la CATAS dispun de diverse certificari, care atesta utilizarea pe o durata mare de timp fara interventii. Garantia valabila la achizitia unui fiset metalic ajunge pana la 24 de luni din momentul efectuarii comenzii, fiind aplicata conform termenilor si conditiilor. Daca nu dispui de o persoana care sa asigure montajul, alege un produs aflat in stare complet asamblata. Produsele demontate vin la pachet cu sistem cremaliera.

De unde poti achizitiona un fiset metalic?

Pretul de pornire la fisete metalice pe un site de birotica si papetarie ca Viamond.ro incepe de la 500 de lei. In functie de model si de modul de compartimentare, costurile ajung la 1.000 de lei sau mai mult. Spre exemplu, daca iti doresti un model cu seif, acesta are pretul de 1.099,99 RON cu TVA inclus. Primesti cadou un gel dezinfectant pentru maini Hygienium, cu 70 % alcool si efect antibacterian.

Vrei sa amplasezi doar obiecte voluminoase? Opteaza pentru un fiset metalic cu dimensiunile de 180x90x40 cm. Acesta are 4 polite, fiecare sustinand pana la 60 de kilograme. Certificarile produsului sunt ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004 si Environmental Management, OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management.

Daca vrei sa achizitionezi mai multe modele si nu dispui de toti banii necesari, ai posibilitatea de a efectua plata in 3 rate fara dobanda. Procesul se realizeaza prin intermediul unui card de cumparaturi de la una dintre bancile agreate in program. Alege un set de 3 bucati si dispui de reduceri promotionale!