Tinand cont de faptul ca judetul Cluj a inceput sa se dezvolte din ce in ce mai mult, garsonierele, atat la inchiriat cat si la vanzare au inceput sa fie foarte cautate. In prim plan, cand doresti sa dai la inchiriat sau sa vinzi o garsoniera trebuie sa ti cont de anumiti pasi:

Punand anunt pe Garsoniera.ro incearca sa il faceti mai atractiv. Cel mai important e sa scapati de dezordinea din garsoniera, precum eliminarea tuturor lucrurilor ce nu sunt necesare. Daca aveti probleme in a afla ce sa faceti cu lucrurile dumneavoastra, utilizati metoda incercata de foarte multe persoane de sortare a lucrurilor in trei parti: pastrati, donati si aruncati. Avand partea cu lucruri de donare, va permite sa justificati scaparea de lucruri fara sa va simtiti risipitori.

  1. Maximizeaza lumina. Unul dintre avantajele minunate ale luminii, fie ea naturala sau artificiala, este acela de a face spatiile sa para mult mai mari fata de cum sunt in realitate. Daca aveti ferestre, asigurati-va ca lasati sa patrunda cat mai multa lumina naturala. Daca nu aveti multe ferestre, lumina artificiala te ajuta foarte usor sa dai o garsoniera de inchiriat Cluj foarte repede.
  2. Organizeaza profesional garsoniera. Pentru a inchiria mai usor, incercati sa organizati toate lucrurile din interior in functie de un stil care sa se potriveasca mai multor oameni, acest lucru te poate ajuta sa ai mult mai multe vizionari asupra anuntului si astfel sa fii sunat de mai multe persoane.

 

Moduri de a vinde mai usor o garsoniera prin intermediul site-ului Garsoniera.ro.

 

Tehnologia se misca repede, modificand astfel modul in care traim. Asa ca, o vanzare mai buna asupra unei garsoniere in Cluj este ajutata de catre site-ul Garsoniera.ro.

Cel mai usor de vandut o garsoniera este sa iti simplifici spatiul de locuit. Un spatiu de locuit aglomerat este un impediment pentru cumparatori. Garsoniera trebuie revopsita pentru a avea un aer proaspat, dar incercati sa folositi culori neutre, deoarece ele atrag mai multi cumparatori si in acelasi fel ofera iluzia unui spatiu mai mare.

Oglinzile mari pot face o diferenta mare asupra garsonierei. Spatiul mare atat pe hol cat si in baie poate fi ajutat de catre oglinzi, deoarece da iluzia ca acea incapere se dubleaza in spatiu.

Dupa ce ati facut o renovare totala a garsonierei, puteti incepe sa faceti poze. In momentul pozelor, incercati sa oferiti cat mai multa lumina naturala, pentru a crea aspectul unei garsoniere mari. Nu uitati, trebuie neaparat ca in poze sa fie toate accesoriile pe care le vindeti impreuna cu garsoniera, precum: pat matrimonial sau canapea, televizor, frigider, aragaz, cuptor cu microunde, iar in baie masina de spalat. O garsoniera de vanzare Cluj trebuie sa aiba cat mai multe accesorii pentru a fi observata, deoarece atat tinerii cat si familiile care doresc sa achizitioneze o garsoniera, pun accent foarte mare asupra acestor accesorii.

 

Dupa publicarea anuntului, faceti-va profilul mai de incredere, deoarece o persoana cu cat primeste mai multe informatii despre proprietar, are mult mai multa incredere sa achizitioneze o garsoniera.