Centrul Medical Clever Med  este o clinica de medicina muncii Bucuresti care atrage foarte multi colaboratori an de an. Cu o oferta larga si preturi competitive a reusit sa se afirme rapid pe piata. Medicii care lucreaza in cadrul acestei clinici realizeaza o gama vasta de servicii medicale si face consultatii de specialitate. 

Acest centru actioneaza in sistemul asigurarilor de sanatate si permite pacientilor sa beneficieze de toate facilitatile oferite. Clever Med are toate dotarile necesare din punct de vedere medical si igienico-sanitar, ceea ce intareste ideea de siguranta si desfasurarea examinarilor in cele mai bune conditii. 

Calitatea serviciilor oferite reprezinta factorul principal de selectie. Utilizarea echipamentelor moderne si performante si existenta unui personal competent sunt caracteristici de mare importanta. 

Medicii profesionisti realizeaza proceduri de lucru clare si evalueaza starea de sanatate a pacientilor. Analizele realizate cu echipamente de analiza performante denota un grad inalt de precizie. 

Examinarile realizate arata inca o data importanta unei stari optime de sanatatea la mediul de lucru. Toate aceste masuri sunt luate cu scopul de a mentine cel mai inalt grad de bunastare fizica si psihica indiferent de meserie. 

Oferiti atentia binemeritata sanatatii ocupationale si tratati cu maxima seriozitate acest aspect. Scopul principal al activitatii desfasurate de catre aceasta clinica medicala este preventia incetarii lucrului din cauza imbolnavirii datorate conditiilor improprii. 

Factorii de risc impiedica mentinerea angajatului sa isi desfasoare activitatea intr-un mediu adaptat capacitatilor sale fizice si mentale.

In acest context, informarea corecta a angajatorilor este absolut deciziva. Conditiile de lucru nu ar trebui sa afecteze sanatatea angajatilor. O stare de sanatate precara reprezinta o cauza a mortalitatii, de aceea este impetuos necesar de a realiza toate examinarile necesare inainte de angajare.

Serviciile de medicina muncii releva capacitatea oricarui angajat de a efectua o anumita activitate, in conditii bune de munca. Atributia principala a medicilor este sa identifice factorii de risc si sa informeze corect angajatii. 

In plus, acestia au misiunea de a trata si a controla eventualele boli profesionale. Medicii de medicina muncii evalueaza capacitatea fiecarui angajat de a realiza o anumita activitate in conditii optime. 

Toate aceste atributii sunt realizate de catre medici cu experienta care denota un grad inalt de profesionalism si detin cunostinte medicale specifice. Acestia respecta legislatia in vigoare si iau toate masurile de preventie necesare. 

Clever Med este un centru medical unde sunteti intampinati de o ambianta extrem de placuta.  Pentru a obtine o adeverinta medicina muncii accesati site-ul www.clevermed.ro si colaborati cu cei mai buni specialisti.