Toti cei care au mai organizat pana acum inmormantari stiu cat de dificila este gestionarea unei asemenea ceremonii. Totusi, este important sa stim care sunt procedurile si ideal este sa gasim pe cineva dispus sa ne ajute. Daca esti in cautare de servicii funerare Colentina, atunci la Casa Funerara Luca se poate spune ca ai nimerit unde trebuie.

Fara probleme

Niciodata nu este simplu sa organizezi o ceremonie importanta precum cea de inmormantare, mai ales in cazul celor care nu au mai facut asta niciodata. In schimb, nimeni nu are de ce sa isi faca griji in conditiile in care la Casa Funerara Luca te asteapta oricand o echipa cu experienta care sa te indrume. Pe aceasta cale scapi de orice grija si depasesti momentele dificile cu care te confrunti. Altii aleg sa se complice pe cont propriu, insa este clar ca e mai simplu din orice punct de vedere sa organizezi o inmormantare cu ajutorul specialistilor.

Experienta bogata

Cei de la Casa Funerara Luca dispun de o bogata experienta pe care au obtinut-o in timp, prin ani intregi de munca, astfel ca toti cei care apeleaza astazi la servicii funerare in Colentina sau in orice zona din Bucuresti sa aiba certitudinea ca a nimerit unde trebuie. Nu sunt situatii care sa fie mult prea complexe si care sa nu isi gaseasca solutia aici.

Oricand ai nevoie

Serviciile disponibile aici sunt non stop, ceea ce presupune ca nu ai nici cea mai mica grija. Daca te confrunti cu o situatie dificila la miez de noapte stii ca vei gasi pe cineva care sa te ajute fara nicio problema, iar totul este mult mai simplu cu Casa Funerara Luca.

Unde sunt disponibile servicii

Casa Funerara Luca opereaza in Bucuresti, acoperind orice zona din capitala, dar si in Ilfov, acoperind asadar o zona vasta, pentru a veni in sprijinul a nenumarate familii. Totul nu se limiteaza doar la servicii funerare in Colentina, astfel ca stii ca atunci cand ai nevoie ai pe cine sa te bazezi.

Preturile sunt avantajoase

Nicio familie nu trebuie sa aloce cine stie ce bugete pentru a-si permite alegerea unui pachet funerar de la Casa Funerara Luca, preturile incepand de la 1250 de lei si pot ajunge pana la 8000 de lei. Totodata, fiecare dintre pachetele disponibile pe site sunt personalizabile pentru ca orice familie sa fie multumita pe deplin.

Sprijin de la stat

Statul ofera un suport financiar familiilor cu venituri reduse, iar acest sprijin poate sa acopere chiar si integral costurile pentru o ceremonie de inmormantare. La Casa Funerara Luca te ajutam cu documentele necesare si cu indrumare pentru a evita birocratia si oricare alta neplacere.