Cu siguranta ca activitatile medicale prezinta cea mai ridicata rata de consum in ceea ce priveste produsele de unica folosinta de maxima necesitate. Tocmai din acest considerent, institutiile in cauza au obligatia de a asigura in permanenta stocuri suficient de mari incat sa nu existe riscul ca cilcul zilnic dintr-o institutie medicala sa fie intrerup din cauza epuizarii acestora. Astfel ca, MLM Medical vine in ajutorul acestora si furnizeaza in permanenta cantitati suficient de mari de pansamente hidroactive, tocmai pentru a evita situatii neplacute de acest fel. In plus, pentru a le facilita procesul de comanda, ne-am dorit sa ne largim disponibilitatea pe piata si sa le oferim acestora posibilitatea de a cumpara online plasturi hidroactivi pentru rani cronice.

Calitate la cote inalte

Suntem recunoscuti pe piata de peste 15 ani ca fiind unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente si accesorii medicale. In tot acest timp am fost coordonati de dorinta constanta de dezvoltare si perfectionare a produselor noastre si astfel, astazi putem furniza pansamente ce functioneaza pe principii moderne, cum ar fi un pansament radioactiv pentru rani cronice. Aceste rani, dintre care cele mai intalnite la noi in tara fiind ulcerul de presiune, ulcerul varicos sau escarele, pot fi tratate prin aplicarea unor plasturi hidroactivi care actioneaza creand un mediu umed ce favorizeaza regenerarea tesutului afectat.

Acesata metoda este noninvaziva si nu presupune utilizarea de substante medicamentoase ce ar putea cauza reactii adverse sau alergii, ceea ce o face sa fie extrem de sigura, daca este ajustata in functie de stadiul in care se situeaza rana. De asemenea, sunt realizate in asa fel incat sa fie redusa frecventa de schimbare,  care genera un disconfort considerabil pentru pacient, cu pana la 7 zile de la momentul aplicarii.

MLM Medical – sprijin pentru sistemul de sanatate

Ne dorim sa fim un partener de incredere pentru fiecare client in parte si sa le asigura in permanenta necesarul de echipamente indispensabile in vederea bunei desfasurari a activitatilor lor zilnice. Astfel ca ne straduim sa asiguram stocuri suficient de mari de pansamente hidroactive incat nu doar sa putem acoperi solicitarile tuturor clientilor, ci sa dispunem si de cantitati suplimentare pe care sa le livram in cazuri de urgenta maxima.

Si in ceea ce priveste factorul financiar vrem sa gasim acele situatii mutual benefice, care sa fie satisfacatoare de ambele parti si tocmai de aceea am inclus posibilitatea de a contura o oferta personalizata in raport cu nevoile specifice, prin intermediul unei sedinte de consultatie specializata, realizata anterior plasarii comenzii. In plus, garantam livrarea oriunde in tara, in cel mai scurt timp, prin curier rapid, iar pentru comenzile ce depasesc pragul de 200 de lei, serviciul de transport este gratuit.