De-a lungul anilor, un numar mare de soiuri de seminte de canabis au aparut, care ies din amestecuri de diferite soiuri. Aceste soiuri ar putea fi clasificate in trei grupe mari: regular, feminizate si autoflower. Atunci cand este ales tipul de seminte, avem un catalog larg din care putem alege in functie de tipul dorit. Din acest motiv, in articolul de astazi va aratam ce tipuri de seminte de canabis exista. Zona verde este magazinul tau de seminte de canabis pe care le poti achizitiona pentru a iti completa colectia. Aceste seminte de canabis sunt de colectie si nu sunt destinate plantarii, insa poti avea acum cea mai larga colectie cu ajutorul magazinului nostru.

Ce tipuri de seminte de canabis exista pe piata?

Una dintre cele mai recente descoperiri in ceea ce priveste tulpinile de canabis a fost contributia medicinala mare pe care o acorda datorita continutului sau cbd.

Privind in urma cu ceva ani, semintele de canabis de prima generatie, sau cu alte cuvinte, semintele organice, alcatuiesc doar un mic procent bancar din vanzarile curente.

Pe piata canabisului exista o mare varietate de seminte. Multe dintre ele sunt create din amestecuri cu alte tulpini.  Astfel, cultivatorii din intreaga lume ofera acum seminte suvenir pentru cei care vor sa le colectioneze, asa cum sunt si cele din magazinul nostru online.

Seminte de canabis regular

Intr-un prim grup putem cuprinde seminte de prima generatie, cunoscut sub numele de seminte de canabis regulate. Acest tip de seminte de canabis sunt cele nascute din plante de sex masculin si feminin. Sunt mai rare, dar sunt numai bune de colectionat atunci cand vrei sa ai seminte speciale.

Seminte de canabis feminizate

Cea mai buna optiune se gaseste in asa-numitele seminte de canabis feminizate.

Semintele din magazinele din Romania insa nu sunt destinate cultivarii ci doar colectionarii.

Autoflowering/Autoflower Seminte de canabis

Semintele de canabis autoflowering/autoflower este un tip de seminte relativ nou dar foarte la moda. Semintele de pe zonaverde.ro provin inclusiv de la producatori de suveniruri care utilizeaza si astfel de seminte. Aceste seminte pot fi oferite cadou colectionarilor, pentru a intregi colectiile de seminte unicat.