Copiii mici sunt tineri exploratori care învață totul făcând. Jocul este important pentru fiecare copil mic, deoarece acesta îi oferă o oportunitate de a dezvolta și de a învăța lucruri noi în ritmul său, urmărindu-i interesul. Jucăriile pentru copii mici variază de la cai balansoar fără efort până la vehicule cu motor de dimensiuni mici.

 

Toate aceste jucării oferă o mulțime de beneficii copiilor mici pe măsură ce cresc.

 

Potrivirea copiilor mici cu tipul potrivit de jucărie îi permite copilului să se bucure ușor de joacă cu jucăria, precum și prevenirea rănirii în timpul jocului.

 

Următoarele sfaturi sunt despre cum să alegeți plimbarea cu jucării pentru copii mici.

 

Masuri de siguranta

 

Primul lucru pe care ar trebui să îl luați în considerare atunci când alegeți o plimbare pe jucărie pentru copilul dvs. este siguranța. Cât de sigur este copilul tău călare pe această jucărie? Este important să înțelegem că toate călătoriile pe jucării pentru copii prezintă un anumit risc de cădere, ciocnire cu alte obstacole și răsturnare.

 

Prin urmare, înainte de a alege orice tip de plimbare pe jucărie, verificați caracteristicile de siguranță ale jucăriei. De exemplu, jucăriile simple nu au frâne, dar sunt suficient de lente încât să permită copiilor să le oprească singure. Dacă jucăria este alimentată cu baterie, bateria trebuie ascunsă pentru a împiedica accesul copilului la ea.

 

Cu toate acestea, este important să vă asigurați că copilul dumneavoastră poartă haine de protecție de fiecare dată când călărește pe aceste jucării.

 

Factorul de vârstă

 

Nu toate jucăriile de călătorie sunt adecvate copiilor mici. Există unele care sunt aplicabile și pot fi utilizate de copii mici, în timp ce alții nu. Acest lucru depinde de limita de vârstă și de abilitățile copilului.

 

De exemplu, vagoanele și sania pot fi utilizate de copiii de toate vârstele, inclusiv de copii mari; jucăriile balansoare pot fi folosite de copiii mici care pot împinge folosindu-și propriile picioare, în special între 1 și 2 ani.

 

Cu toate acestea, copiii ar trebui să fie întotdeauna supravegheați de un adult atunci când se joacă doar pentru a se asigura că nimic nu merge prost.

 

Test pentru echilibru

 

Pentru ca un copil să poată opera o călătorie cu jucăria, este esențial ca acesta să echilibreze jucăria fără să se răstoarne. Prin urmare, atunci când cumpărați jucării pentru copii mici, este important să testați stabilitatea și echilibrul.

 

Alegeți modele care au un centru de greutate redus și ale căror roți sunt distanțate pentru a oferi stabilitate și a susține greutatea copilului. Lăsați-l pe copilul dvs. să facă un test drive înainte de a cumpăra plimbări cu jucării doar pentru a vă asigura că acesta este echilibrat și că se simte confortabil călărind jucăria.

 

Mărimea

 

Pe lângă faptul că este echilibrat și stabil, o călătorie pe jucărie ar trebui să fie considerabilă. Dimensiune semnificativă aici înseamnă că jucăria ar trebui să fie suficient de spațioasă pentru ca copilul să o călărească confortabil.

 

De exemplu, asigurați-vă că picioarele copilului ajung confortabil la pedale sau la podea în cazul vehiculelor autopropulsate și în cazul jucăriilor cu baterie, asigurați-vă că genunchii copilului sunt liberi de volan. Unele jucării pot fi ajustate pe măsură ce copilul crește, prin urmare, alegeți jucării care să permită creșterea copilului mic.

 

Interesul și nevoile individuale

 

Fiecare copil mic are ceva ce îi place să facă sau să vadă. Prin urmare, atunci când alegeți plimbarea cu jucării pentru copii mici, asigurați-vă că jucăriile corespund intereselor și nevoilor copilului.

 

De exemplu, unui copil băiat i-ar plăcea să călărească într-o mașină alimentată cu baterii, în timp ce o fată i-ar plăcea să călărească pe un cal (jucării balansoare). Prin urmare, este important să înțelegeți cu ce le place copiii dvs. să facă sau să se joace sau interesele lor atunci când selectați cea mai bună plimbare cu jucării pentru ei.

 

Alegeți jucării care să vă încurajeze copilul mic să fie activ

 

Se știe că copiii mici se angajează în diferite tipuri de activități fizice și trucuri. Pentru a permite copilului dumneavoastră să crească și să se dezvolte într-un mod sănătos, este important să achiziționați o plimbare pe jucărie care să îl încurajeze pe copilul dvs. să învețe noi abilități și să le dezvolte.

 

De exemplu, trotinete cu trei roți, vagoane de umplut și tras, precum și jucării de tracțiune sunt ideale pentru astfel de scopuri.Aici poti gasi o lista cu jucarii de exterior la preturi foarte bune !

 

Pe scurt, plimbarea cu jucării pentru copii mici încurajează creativitatea; îmbunătăți echilibrul și coordonarea în rândul copiilor mici.

 

Cu toate acestea, pentru a vă asigura că nimic nu merge în neregulă cu copilul mic, este important să luați în considerare toți factorii de mai sus atunci când alegeți călătoria potrivită cu jucăria pentru copilul mic.