O tava portbagaj reprezinta o modalitate eficienta de protectie a portbagajului. Se curata usor si se adapteaza perfect in functie de forma, conturul si dimensiunile fiecarui portbagaj. Modelele realizate din plastic sunt prevazute cu o margine de protectie care impiedica scurgerea apei. Acestea sunt foarte flexibile si rezistente si au o mare durabilitate. Sunt produse de inalta calitate care isi merita toti banii. Au o rezistenta marita la temperaturi scazute sau foarte ridicate si nu se pateaza de ulei. Sunt impermeabile iar suprafata striata impiedica deplasarea bagajelor in timp ce va deplasati, pastrandu-le in ordine. Tavitele realizate dintr-un material textil au proprietati anti-alunecare.

Sunt usoare, se instaleaza usor si sunt foarte usor de curatat. Alegeti tavitele dorite in functie de forma portbagajului si volumul necesar. Daca aveti de transportat un numar mai mare de bagaje atunci aveti nevoie de o tavita cu un volum marit. 

Pe piata exista modelele de sute de litri astfel ca puteti alege varianta optima in functie de necesitatile propri. Inainte de a va achizitiona o tavita ganditi-va la spatiul disponibil pentru amplasarea acesteia in portbagaj. Capacitatea de stocare este foarte importanta pentru a avea spatiu suficient de depozitare. 

Iar daca vreti sa va cumparati o prelata auto, anvelope off road la Auto Lucas sunteti intampinati cu o diversitate de modele. Protejati-va masina de intemperii folosind un accesoriu de calitate, rezistent si eficient. Daca nu aveti un garaj masina dumneavoastra are nevoie de protectie suplimentara.

Mentineti-va masina intr-o stare foarte buna in perioada in care nu o folositi si ii mariti considerabil perioada de utilizare in stare optima. O masina avariata nu mai are un aspect placut si poate atrage dupa sine diverse probleme de natura mecanica. 

Alegeti prelata cea mai potrivita in functie de marca de autoturism pe care o detineti. Luati in considerare o serie de factori pentru a face o alegere inspirata. Iata care sunt caracteristicile de care ar trebui sa tineti seama :

– locul unde parcati, in interior sau exterior,

– cat de des folositi masina zilnic

– conditiile meteo generale 

– zona de parcare luminoasa sau in apropierea spatiilor de joaca.

Ganditi-va si la faptul ca o furtuna puternica ar putea rupe crengi de copaci iar daca masina este parcata aproape de un parc aceasta ar putea fi avariata. O prelata de cea mai buna calitate ii ofera protectie si fereste caroseria de zgarieturi. Locurile de parcare din apropierea spatiilor de joaca prezinta de asemenea un real pericol, pentru ca pot fi lovite accidental de biciclete sau trotinete. 

Tineti cont de toate aceste aspecte si achizitionati-va accesoriile dorite de pe site-ul online www.autolucas.ro