lubrifianti agricol

Masinile agricole moderne, inclusiv tractoare, grape, combine de recoltat, prese de balotat, distribuitoare de ingrasaminte, masini de recoltat struguri si culegatori de porumb, sunt expuse in mod constant la utilizare intensa, temperaturi extreme, umiditate si conditii dure de lucru. De aceea, au nevoie de uleiuri si vaseline agricole cu ajutorul carora sa fie mentinute in siguranta.

Ungerea corecta a echipamentului agricol are numeroase beneficii. Iti  permite sa obtii performanta maxima, sa cresti profiturile, sa reduci costurile de intretinere, sa imbunatesti productivitatea si sa depasesti provocarile cauzate de conditiile solicitante, temperaturi nefavorabile si medii dure.

Cand vine vorba de agricultura si agricultura moderna, lubrifierea eficienta ofera cateva avantaje cruciale care ajuta la maximizarea productivitatii si la minimizarea costurilor. Investind intr-o lubrifiere adecvata, vei obtine urmatoarele avantaje importante.

Rolul principal al fiecarui lubrifiant de inalta calitate este de a creste fiabilitatea echipamentului, de a creste performanta acestuia si de a creste productivitatea. Deoarece masinile si echipamentele agricole sunt adesea expuse la conditii de lucru nefavorabile, temperaturi extreme, utilizare intensa si vreme nefavorabila, alegerea inteligenta a lubrifiantului este esentiala pentru mentinerea echipamentului in functiune.

Lubrifiantii utilizati in agricultura sunt special dezvoltati pentru a maximiza nivelul de performanta al echipamentelor agricole, ofera o protectie excelenta la uzura, asigura o eficienta energetica buna si ofera performante exceptionale chiar si atunci cand sunt expusi la cele mai severe conditii de lucru. Mai mult, un lubrifiant bun este formulat pentru a preveni contaminarea, pentru a proteja masinile impotriva oxidarii, coroziunii si ruginii, precum si pentru a oferi intervale mai lungi de scurgere a uleiului, ceea ce reduce consumul total de ulei.

Toate aceste caracteristici au ca rezultat un timp de functionare crescut al echipamentului, o mai mare fiabilitate operationala si performanta de lunga durata, indiferent de conditiile meteorologice sau de teren. Datorita acestui fapt, echipamentul agricol va functiona cu siguranta la intregul sau potential, permitand operatiunilor dumneavoastra sa functioneze cat mai eficient posibil.

Un alt beneficiu al lubrifierii consta in protectia sporita si durata de viata extinsa a utilajelor dvs. agricole. Deoarece echipamentul se confrunta in mod obisnuit cu conditii meteorologice dure si medii dificile, are nevoie de un lubrifiant care este dezvoltat in mod intentionat pentru a rezista unor astfel de cerinte si pentru a oferi protectie constanta.

Toate uleiurile, grasimile si fluidele de transmisie pentru sarcini grele care sunt recomandate pentru industria agricola au un lucru in comun – ofera protectie premium, lubrifiere impresionanta, timpi de nefunctionare redusi, rezistenta ridicata la apa, oxidare, coroziune si contaminare, precum si rezistenta crescuta la sarcini grele si presiune ridicata.

Protejandu-ti echipamentul impotriva defectiunilor mecanice si a uzurii premature, ii prelungesti durata de viata si te asiguri ca utilajele tale functioneaza cat mai mult si cat mai bine. Astfel vei avea piese utilaje agricole functionale si vei economisi bani.

Daca pastrezi echipamentul bine protejat in orice moment, vei preveni orice defectiune inutila a echipamentului si vei minimiza eventualele defectiuni. Protectia pe tot parcursul anului are ca rezultat reducerea costurilor de intretinere, deoarece lubrifiantii previn degradarea echipamentului si cresc disponibilitatea, fiabilitatea si timpul de functionare al utilajelor  agricole.

Cu toate acestea, nu toti lubrifiantii sunt fabricati la fel. Pentru cele mai bune rezultate, opteaza pentru un lubrifiant de inalta calitate care este conceput pentru a oferi protectie foarte buna. Chiar daca ar putea parea mai scump la inceput, datorita performantei, durabilitatii, protectiei si eficacitatii sale, iti va economisi bani pe termen lung.