De cand erai mic, parintii te-au invatat ca ordinea din camera ta o reflecta pe cea din mintea ta. Acum ca ai crescut, te-ai intrebat vreodata cat adevar era in indemnul parintilor de a face ordine? Adevarul este ca exista multe beneficii de care se bucura persoanele care pastreaza spatiul din jurul lor organizat.

Indiferent daca este vorba de locul de munca ori de propria locuinta, atunci cand pastrezi ordinea, ar trebui sa creasca nivelul de productivitate si sa se reduca semnificativ impactul unor probleme precum stres sau senzatii de anxietate.

Astfel, daca ai nevoie de putin ajutor pentru a verifica pe cont propriu daca aceste informatii sunt sau nu veridice, este indicat sa utilizezi un fiset metalic. Aceasta piesa de mobilier este ideala pentru depozitarea si organizarea diferitelor acte, documente, precum si a diverselor obiecte. Alege unul dintre modele propuse de magazinul online www.viamond.ro si ai garantia ca vei face cea mai buna investitie!

Cum poti utiliza un fiset metalic pentru organizare?

In momentul de fata, exista o oferta variata de modele de mobilier metalic. Fisetul ideal este confectionat din tabla de otel inoxidabil, care are o grosime de pana la 1 mm. Acesta trebuie vopsit in camp electrostatic cu o substanta ignifuga, care a beneficiat de un tratament anticoroziv. Toate aceste aspecte sunt esentiale pentru siguranta ta si indica un articol rezistent, de care te poti bucura multi ani de acum inainte.

Cea mai populara varianta este reprezentata de fisetele inalte si lungi pe plan vertical, care pot pastra numeroase documente, fara a ocupa foarte mult spatiu. Destinat in principiu depozitarii dosarelor si a bibliorafturilor care contin acte importante, un astfel de fiset metalic dispune de 3 rafturi reglabile pe inaltime, care suporta o greutate de 35 de kilograme per polite. Dimensiunea sa poate varia, dar cel mai cautat model are masurile de 900x400x1800mm.

Exista si cazuri in care iti doresti un fiset de dimensiuni mai mici. In aceasta situatie, este indicat sa optezi pentru un model care are usi glisante. O astfel de solutie se dovedeste a fi eficienta pentru momentele in care vrei sa fii organizat in timp ce economisesti spatiu.

Compartimentarea inteligenta a fiecarui fiset metalic transforma aceasta piesa intr-un produs practic, versatil si ofertant. Din moment ce politele pot fi reglate pe inaltime, dimensiunile interioare pot fi modificate in functie de produsele pe care iti doresti sa le pastrezi aici. Astfel, fisetele sunt ideale pentru cutii de arhivare, bibliorafturi si pentru orice alte articole birocratice.

Alt avantaj major este reprezentat de sistemul de inchidere, care este extrem de important pentru pastrarea in siguranta a documentelor importante. Pentru un plus de incredere, exista posibilitatea de a alege un fiset dotat cu seif metalic prevazut cu cheie. Aici se stocheaza acte de importanta majora, care nu trebuie ratacite, precum documentele firmei, chitantierele, facturierele, stampilele utilizate, bonurile de consum si multe altele.

Chiar daca pastrezi un spatiu organizat, nu trebuie sa renunti la stilul tau! Un fiset metalic poate fi personalizat dupa bunul plac prin intermediul magnetilor, stickerelor ori a culorii selectate. Foloseste cu incredere aceasta piesa de mobilier pentru a pastra ordinea atat in documente, cat si in gandire!