Daca te numeri printre persoanele care tocmai au avut nefericitul eveniment de a scapa telefonul pe jos si display-ul Iphone-ului s-a crapat sau zgariat, acum poti veni la Prestige Gsm sa-l inlocuiesti intr-un timp foarte scurt si doar cu piese originale. De ce sa-l lasi asa cand ai solutia la indemana prin specialistii de la Prestige Gsm?

Aici se poate schimba cu doar o simpla programare display-ul pentru Iphone 6S si 6 Plus sau pentru orice alt model de Iphone.

Specialistii de aici dispun de cele mai moderne echipamente si au suficienta experienta incat sa iti poata inlocui display-ul in doar 20 de minute. Pentru ei nu exista batai de cap atunci cand vine vorba despre modelele Iphone.

Prin formularul de comanda de pe site, fiecare client poate sa specifice care este problema telefonului, iar in cel mai scurt timp, unul dintre reprezentanti va lua legatura pentru stabilirea programarii. Astfel, toate etapele necesare pentru reparatia telefonului vor decurge rapid, iar clientul isi va putea relua activitatea, mai ales in conditiile in care multi dintre noi suntem dependenti de telefon.

Pentru ca sunt specializati in reparatii Iphone, Prestige Gsm a ajuns cea mai buna optiune in ceea ce priveste service-urile de smartphone-uri din Bucuresti. Mai mult de atat, serviciile oferite sunt disponibile chiar si pentru clientii din alte localitati, deoarece telefonul poate fi trimis in service prin serviciul de curierat. Ca urmare, returnarea telefonului functional se poate face tot prin curierat.

Si pentru ca nevoile clientilor sunt numeroase, service-ul dispune de un magazine online, de unde orice client isi poate achizitiona accesorii. In plus, clientii beneficiaza de o garantie de 2 ani pentru accesoriile achizitionate.

In ceea ce priveste reparatia telefonului, exista o perioada de garantie oferite de 90 de zile.

 

Din punct de vedere al costurilor, preturile practicate de Prestige Gsm sunt cele mai accesibile de pe piata si sunt disponibile pentru a fi consultate pe magazinul online, accesand www.prestigegsm.ro.

Putem spune ca datorita Prestige Gsm totul devine simplu, rapid si comod, iar tu vei sti ca poti reveni de fiecare data cu toata increderea, daca pe viitor vei mai avea si alte probleme functionale ale telefonului.

Este important sa intelegi ca nu ai de ce sa mai amani reparatia telefonului, mai ales, ca, in timp, acesta se poate deteriora si mai mult. Cu Prestige Gsm telefonul va fi functional ca nou in maxim 20 de minute!

Acceseaza www.prestigegsm.ro, completeaza formularul de comanda de pe site si in cel mai scurt timp vei avea o programare pentru ca telefonul tau sa fie ca nou in cel mai scurt timp oferit pe piata, iar piesele folosite sunt doar originale!